Andreu Buenafuente
Abandonar l'obsessió pel creixement econòmic i redistribuir els recursos? És el que proposa la teoria del decreixement. Avui, a DIVENDRES, farem una classe magistral sobre aquesta qüestió amb Federico Demaria, investigador i autor del llibre "Decreixement. Vocabulari per a una nova era".

A "La setmana del Bassas" parlarem de tots els acords que han protagonitzat la setmana: el que han tancat partits i entitats sobiranistes per la llista unitària que encapçalen Raül Romeva, Carme Forcadell i Muriel Casals, i el que han segellat l'Iran i sis potències mundials sobre el programa nuclear. També parlarem de l'última hora de les eleccions del Barça i el seixantè aniversari de la primera prova nuclear als Estats Units.

Ens acompanyarà Andreu Buenafuente, que ens vindrà a presentar el Singlot Festival, el primer festival d'humor i comèdia que tindrà lloc a Sant Feliu de Guíxols del 23 al 26 de juliol i que formarà part del Festival de la Porta Ferrada.

I parlarem de la nau "New Horizons", que aquesta setmana ha aconseguit arribar a només 13.700 quilòmetres de Plutó per convertir-se en l'objecte que ha estat més a prop d'aquest planeta nan. Ens ho explicarà Àngel Massallé, especialista en astronomia.

T'esperem a Tv3, a partir de les 16:40h.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: andreu buenafuente angel massallé federico demaria singlot festival 
Jueves, 16 de julio de 2015 • 16:25h.