'Late Motiv'
Apoteosis. Preparen mandíbulas y abdominales que es jueves y esta noche en LATE MOTIV: ¡Goyo Jiménez! El humorista nos hablará del SINGLOT FESTIVAL y de mucho más, de lo que quiera, de cualquier cosa, que venga. ¡YA!

David Broncano con nuevas movidas. ¿De dónde las saca? ¿En qué mundo vivimos?

Y la ausencia de Javier Coronas que visitará el "After late" como cada jueves para informarnos de sus nuevos (y desquiciados) proyectos.

Todo esto y más en LATE MOTIV de Andreu Buenafuente, el jueves 9 de junio a las 23:00h. en #0 de Movistar+.​

LATE MOTIV en: latemotiv.com

En: Late Motiv #0 
Tags: david broncano goyo jiménez javier coronas singlot festival 
Jueves, 9 de junio de 2016 • 00:01h.

Singlot Festival 2016
Andreu Buenafuente amb EL TERRAT i TheProject han presentat el cartell de la segona edició del SINGLOT FESTIVAL que tindrà lloc el proper 28, 29 i 30 de juliol a Sant Feliu de Guíxols en el marc del Festival Porta Ferrada 2016. Per segon any consecutiu el SINGLOT FESTIVAL envairà d'humor Sant Feliu de Guíxols durant tres dies amb espectacles i propostes de comèdia, jornades acadèmiques i també professionals amb els principals creadors, productors, distribuïdors i exhibidors a nivell nacional. Una proposta que està encapçalada per Goyo Jiménez amb l'espectacle "By the way" i en la que també estarà present el muntatge de "El Rey" de Teatro del Barrio amb Alberto Sanjuan, Luis Bermejo i Willy Toledo, "Mal Martínez" de Marc Martínez, Fermí Fernández amb "El sommelier", el "Nano cabaret" d'Yllana, "Be god is" de l'Espai Dual i una master class impartida per Andrés Lima.

Singlot Festival 2016
La sala Club del BARTS ha estat l'espai escollit per presentar aquest nou cartell de SINGLOT. Una presentació que ha comptat amb la presència de l'alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, i membres del seu consistori amb els que ha agraït que la comèdia prengui la població durant tres jornades al juliol. Enguany, la creativitat del cartell ha anat a càrrec del dibuixant i il.lustrador Mikel Urmeneta, creador i fundador de Kukuxumusu però que actualment està al capdavant de Katuki Saguyaki. Urmeneta ha seguit sent fidel al joc del peu amb la ploma, creat per Javier Jaén per a la primera edició, i que ha esdevingut marca de la casa.

El SINGLOT FESTIVAL és una proposta artística que va néixer el 2015 i que ha estat ideada pel seu director, Andreu Buenafuente, que en les seves paraules «Per fer la segona edició abans s'havia de fer la primera i era arriscat. Un festival de comèdia que es pren la comèdia seriosament amb l'objectiu d’unir als professionals de la comèdia i les arts escèniques com mai abans s'havia vist».

L'edició d'enguany presenta un programa que vol viatjar per diferents gèneres i permet donar un pas més enllà en la programació d'entreteniment dins del Festival de Porta Ferrada. I és en aquesta segona entrega en la que es presenta la primera producció SINGLOT, fruit de les jornades professionals de la primera, "Mal Martinez" humor i hòsties, un espectacle en el que segons el mateix Marc Martínez «quiero salir al escenario y petarlo».

Singlot Festival 2016
En resum, SINGLOT és una trobada de tres dies que reunirà l'humor i la comèdia per gaudir-ne i sobretot per reflexionar-ne a l'aire lliure, en ocasions, i en d'altres en espais emblemàtics de la vila com l'Espai Thyssen, l'Espai Las Vegas, entre d’altres.

SINGLOT FESTIVAL: 28, 29 i 30 de juliol a Sant Feliu de Guíxols.

SINGLOT FESTIVAL a: singlotfestival.com | blog.singlotfestival.com


Andreu Buenafuente
Abandonar l'obsessió pel creixement econòmic i redistribuir els recursos? És el que proposa la teoria del decreixement. Avui, a DIVENDRES, farem una classe magistral sobre aquesta qüestió amb Federico Demaria, investigador i autor del llibre "Decreixement. Vocabulari per a una nova era".

A "La setmana del Bassas" parlarem de tots els acords que han protagonitzat la setmana: el que han tancat partits i entitats sobiranistes per la llista unitària que encapçalen Raül Romeva, Carme Forcadell i Muriel Casals, i el que han segellat l'Iran i sis potències mundials sobre el programa nuclear. També parlarem de l'última hora de les eleccions del Barça i el seixantè aniversari de la primera prova nuclear als Estats Units.

Ens acompanyarà Andreu Buenafuente, que ens vindrà a presentar el Singlot Festival, el primer festival d'humor i comèdia que tindrà lloc a Sant Feliu de Guíxols del 23 al 26 de juliol i que formarà part del Festival de la Porta Ferrada.

I parlarem de la nau "New Horizons", que aquesta setmana ha aconseguit arribar a només 13.700 quilòmetres de Plutó per convertir-se en l'objecte que ha estat més a prop d'aquest planeta nan. Ens ho explicarà Àngel Massallé, especialista en astronomia.

T'esperem a Tv3, a partir de les 16:40h.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: andreu buenafuente angel massallé federico demaria singlot festival 
Jueves, 16 de julio de 2015 • 16:25h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]