ECONOMIA EN COLORS és el nou programa d'EL TERRAT, presentat per Xavier Sala i Martín, catedràtic d'Economia de la Universitat Columbia de Nova York, i el periodista Tian Riba, subdirector de DIVENDRES i que s'estrena el proper 4 d'octubre de 2015 a les 22:30h.

Distesa, dinàmica, provocadora, divertida, pròxima, entenedora, diferent... Així és l'economia quan en parla un personatge singular, un comunicador carismàtic, algú que fa que l'economia deixi de ser gris plom i s'ompli de colors.

Aquesta temporada, a TV3, Xavier Sala i Martín ens acosta l'economia a través de l'entreteniment a ECONOMIA EN COLORS. Amb la col.laboració de Tian Riba, Sala i Martín demostra que l'economia enganxa, que no és llunyana i abstracta i que és present en la nostra vida quotidiana.

A ECONOMIA EN COLORS, Sala i Martín explica els secrets dels economistes, els trucs que es fan en la borsa i les estratègies de les empreses, i també es pregunta què vol dir ser ric, com es té una idea, què vol dir "innovar", en què consisteix el capital humà, quina és la història dels diners, i moltes coses més, tot per acostar l'economia al carrer.

Xavier Sala i Martin i Tian Riba
En cada programa, Sala i Martín, de la manera més desenfadada, divertida i fresca, oferirà una classe magistral, amb l'ajut de Tian Riba i la col.laboració dels millors experts, per posar l'economia a l'abast de tothom, aplicar-la a les situacions quotidianes i, en definitiva, per mostrar-la com mai s'havia vist: en colors.

El títol ECONOMIA EN COLORS s'inspira en les conegudes americanes de colors llampants que acostuma a vestir Xavier Sala i Martín. De fet, aquestes americanes de colors juguen un paper molt important en cada un dels capítols dels que constarà el programa.

ECONOMIA EN COLORS, a partir del 4 d'octubre, cada diumenge a les 22:30h. a TV3

ECONOMIA EN COLORS a:

En: Xavier Sala i Martín Economia en Colors Tv3 
Tags: el terrat estrenos tian riba tv3 xavier sala i martín 
Miércoles, 9 de septiembre de 2015 • 12:30h.