Helena García Melero
Aquest dijous gaudirem, novament, de la presència d’Antoni Bassas al programa. El periodista analitzarà els fets i les declaracions més importants que han estat notícia. Parlarà de la voluntat del Ministeri de Foment per solucionar els accidents de l’N-340 al seu pas pel sud del país; de la indemnització econòmica, per part de l’asseguradora de la Generalitat, a Esther Quintana i de Donald Trump, precandidat a les eleccions presidencials dels Estats Units per al Partit Republicà.

Estrenem la nova secció del programa "La Crida de Divendres", presentada per un dels nous fitxatges, la Bibiana Ballbè. Aquest dijous parlarà del tema que va anunciar el dilluns de la setmana passada: Com et veus d’aquí 10 anys? Construirem una tertúlia a partir de les aportacions que ens han anat enviant els espectadors amb Genís Sinca, Sílvia Soler i Ana Boadas.

Al plató del DIVENDRES, Helena Garcia Melero i Marta Carreras entrevistaran en directe Ventura Pons, que ens presentarà la seva nova pel·lícula, "El virus de la por". El director mostra els prejudicis i temors que suscita el petó d'un monitor a un nen que plora en ficar-se a la piscina per primera vegada.

Aquesta setmana, l’Empar Moliner destacarà alguns dels usos i curiositats de la llengua que li han cridat més l’atenció. Entre d’altres, una frase que va emprar el rei Felip VI en la trobada amb Barak Obama.

Acabem la setmana a Tarragona repassant tres espais que no ens podem perdre quan visitem la ciutat. David Balaguer ens presenta Can Boada, un bar d’entrepans mític a la ciutat.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: antoni bassas bibiana ballbé espartac peran helena garcia melero 
Jueves, 17 de septiembre de 2015 • 00:38h.