'Divendres'
Avui divendres, últim programa fins el setembre, debatrem sobre l'estiu i la manera que tenim d'entendre les vacances. Ho farem amb Bibiana Ballbè, Genís Sinca, David Balaguer, Ana Boadas, Pere Mas i Tian Riba.

Montse Guals, personal shopper de Quémepongo, ens farà un petit tutorial per aprendre a fer la maleta aprofitant el màxim d'espai.

També ens acompanyarà en aquesta jornada festiva Marc Giró que, en l'última classe magistral d'elegància i bones maneres de la temporada, ens explicarà com podem comentar-li a un company de feina que fa pudor i ens farà un petit decàleg sobre l'elegància.

I acabarem recordant alguns dels millors moments de la temporada i fent festa amb el "Fes-te l'estiu", la cançó de l'estiu de TV3, dels Soul Machine!

DIVENDRES, amb l'Helena García Melero i l'Espartac Peran, dimarts 19 de juliol a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas bibiana ballbé david balaguer genís sinca marc giró montse guals pere mas tian riba 
Viernes, 22 de julio de 2016 • 09:32h.

Helena García Melero
Continuarem pendents de l'actualitat internacional i coneixerem i debatrem, entre altres temes, l’última hora dels atemptats a l'aeroport de Brussel·les. A la taula hi haurà Marina Llansana, Jofre Llombart, Antonio Baños, Quim Torra, Odei Etxearte i Pere Mas.

Pau García Milà ens mostrarà un projecte creat per dos alumnes de La Salle-Universitat Ramon Llull de Barcelona... que permet moure cotxes Scalextric amb la ment! Un projecte, l'origen del qual parteix de la idea d'intentar moure una cadira de rodes amb l'ajuda, exclusivament, de la concentració mental.

Ara que tenim a prop el dia de la mona, parlarem del padrí i de la padrina amb Marc Giró. És una figura que ha anat variant i ha anat acomodant-se als nous temps, per tant, més enllà de felicitar els aniversaris i els sants, i de comprar la palma i la mona de Pasqua, quina és la millor manera de comportar-se amb elegància, tot i els canvis de la societat? En Marc ens en farà cinc cèntims amb el seu to habitual.

​I "La crida del Divendres" parlarà de les noves formes de la sexualitat al segle XXI. És el sexe encara un tema tabú a la nostra societat? Estem oberts i receptius a viure i entendre noves experiències? De quina manera influeix l'educació que hem rebut sobre la nostra sexualitat? Com se surt de l'armari? De totes aquestes qüestions, en parlarem amb el psicòleg i sexòleg Pere Font, amb l'activista a favor dels drets dels homosexuals Pere Petit i amb els nostres col·laboradors habituals Sílvia Soler, Bibiana Ballbé i Genís Sinca.

DIVENDRES, amb l'Helena García Melero i l'Espartac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: bibiana ballbé espartac peran genís sinca helena garcia melero marc giró pau garcia-milà 
Miércoles, 23 de marzo de 2016 • 00:03h.

Helena Garcia Melero
Acabarem l’últim programa del 2015 amb una tertúlia de "La Riera" molt especial. L’últim capítol de l’any es presenta molt mogut, n’analitzarem tots els detalls amb un convidat molt especial: Esteve Rovira, director de la sèrie que vindrà acompanyat d’algunes sorpreses.

També la secció "La crida" estarà centrada en els sentiments que suscita el Nadal. Aquestes festes per a molts són d’alegria, de retrobament i d’il·lusió, i per a d’altres, de desengany, de tristor i de records. Per això ens preguntarem i parlarem de què és per a nosaltres el Nadal i si ens agrada celebrar-lo o no. Acompanyaran l’Helena Garcia Melero a la taula els contertulians habituals: Genís Cinca, Sílvia Soler, Bibiana Ballbè, i amb tots ells, mossèn Francesc Romeu, que ens donarà els seu punt de vista al voltant del tema.

Finalment, ens acomiadarem dels nostres espectadors, i de l’any, amb una actuació en directe del Quartet Mèlt, guanyadors de l’edició d’aquest any del programa "Oh happy day". El grup ens cantarà una de les nadales més populars catalanes: "El dimoni escuat".

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: bibiana ballbé esteve rovira francesc romeu helena garcia melero quartet mèlt sílvia soler 
Miércoles, 23 de diciembre de 2015 • 00:30h.

'Divendres'
Acabem la setmana fent un repàs de tot el que ha passat a la nostra sèrie preferida, "La Riera". Ens acompanyaran per parlar de tot: Pere Mas, Fermí Fernàndez, l’àvia Remei, David Balaguer i Jordi Banacolocha.

Dolors Boatella tancarà la taula de "La Riera" presentant-nos els mems que han funcionat més els últims dies. Lògicament molts, per no dir la majoria, estan centrats en la campanya electoral del 20D. Descobrirem el plató de "La Marató", que es fa aquest cap de setmana. Tindrem el plaer de parlar una estona amb els presentadors, la nostra companya Ana Boadas i el periodista de la casa Toni Cruanyes, perquè ens facin cinc cèntims des seu estat anímic davant la important cita.

"La crida" comptarà aquesta setmana amb la presència de Laura Gutiérrez Garcia, "coach" executiva i personal (Mindfulness Trainer), que ens ajudarà a respondre a la pregunta que ens fem aquesta setmana i que té molt a veure amb la seva feina: ets feliç a la teva feina? També ens acompanyaran, com cada setmana, Bibiana Ballbè, Genís Cinca i Sílvia Soler.

Torna Marc Giró al plató de DIVENDRES per donar-nos una classe magistral de comportament davant una situació quotidiana.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas bibiana ballbé genís cinca laura gutiérrez garcia marc giró sílvia soler toni cruanyes 
Viernes, 11 de diciembre de 2015 • 00:21h.

Espartac Peran
Aquest divendres i com cada final de setmana farem tertúlia de "La Riera" en companyia dels nostres col·laboradors habituals: Espartac Peran, Pere Mas, Ana Boadas, Fermí Fernàndez, l'àvia Remei i David Balaguer.

Dolors Boatella ens portarà el mem de "La Riera" i els continguts que més s'han fet virals a les xarxes socials al llarg de la setmana. La gran majoria, sobre el tractament que han fet alguns mitjans de comunicació i periodistes sobre els atemptats de París, sobre el clàssic Reial Madrid-Barça d'aquest dissabte i d'altres qüestions d'actualitat.

Amb motiu del Dia Internacional pels Drets de la Infancia, a la "Crida Divendres" parlarem dels fills. Perquè hi ha gent ha decidit tenir-ne i perquè hi ha gent que, en canvi, no en vol? En parlarem, en companyia de Bibiana Ballbè, Genís Sinca i Silvia Soler i, com sempre, amb la col·laboració dels nostres espectadors.

Veurem com es presenta el clàssic Reial Madrid- Barça d'aquest dissabte i parlarem del gran dispositiu de seguretat que s'ha preparat de cara a un matx que, més que cap altra vegada, es considera d'alt risc. Ho farem en companyia de Joan Poquí, Mar Negre, Pere Sánchez i Marta Carreras, periodistes esportius que, setmana rere setmana, es troben al terreny de joc.

I acabarem fent l'últim sorteig de la Grossa de Divendres, amb que regalarem 10 butlletes del número 18909, data d'emissió del primer DIVENDRES.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: bibiana ballbé dolors boatella espartac peran helena garcia melero marta carreras 
Viernes, 20 de noviembre de 2015 • 00:03h.

1 | 2 | 3 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 1 / 3 ]