Aquest dimarts ens acompanya, com cada setmana, Mònica Terribas amb qui analitzem un tema que està convulsionant la cúria vaticana, les últimes declaracions del sacerdot polonès, teòleg i funcionari de la Congregació per a la Doctrina de la Fe, Krzysztof Charamsa, que es va declarar homosexual obertament i va presentar en públic el seu company –un català, Eduard– en un moment crític: la vigilia del sínode sobre la família. També farem un repàs de les últimes negociacions per formar el govern català i dels moviments polítics en el conjunt de l'Estat en vistes de les eleccions generals del 20 de desembre.


Ens visitaran els Estopa, que compleixen 16 anys damunt dels escenaris i que presenten nou disc, el novè, que porta per títol "Rumba a lo desconocido". Amb ells parlarem d'aquest nou treball, que és una tornada a l'essència dels seus primers discos, i els podrem veure actuar en directe el ja popular "Pastillas para dormir".

Pau Garcia-Milà ens presentarà School Go, la idea d'una mare de l'escola Bell-lloc del Pla que, farta de veure desenes de cotxes que feien el mateix recorregut per portar els nens a escola, l'hi va traslladar al professor d'emprenedoria perquè aprofités l'assignatura per desenvolupar una aplicació que gestionés contactes entre pares en la mateixa situació. En total, 4 alumnes de 15 anys van acceptar el repte, i van començar a desenvolupar la solució. Ara tenen 16 anys i, ja fora de l'escola, continuen treballant per crear l'aplicació. També ens descobrirà Sports&Elements, una agència de viatges amb una llarga trajectòria en organització d'estades esportives que ara ofereix un servei nou: activitats per a empreses amb una embarcació anomenada Dragon Boat.

I acabarem des de Verdú amb Pere Mas i Espartac Peran per conèixer com es presenta, aquest any, el Bacus, la Festa de la Verema i el Vi. Ens hi acompanyaran també l'actor Josep Minguell, actualment amb el paper de Sebastià Piera a "La Riera" i l'escriptor i periodista Lluís Foix.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: david muñoz estopa josé muñoz mònica terribas pau garcia-milà 
Martes, 6 de octubre de 2015 • 00:12h.