'Late Motiv'
Esta noche en LATE MOTIV David y José Muñoz no podían faltar en nuestra semana de estreno. Veremos a Andreu Buenafuente en la entrevista más cósmico-futurista a Estopa.

Os enamoraréis de ella y lo entendemos, sus piernas serán tan o más trending topic que cualquiera de las pifias de Mariló Montero. Se llama Yessica Pérez y hoy vuelve porque... la amamos.

Javier Coronas viene a hacernos el "After late" porque él siempre ha sido muy de afters, así que es idóneo para esta sección. Que sea lo que Dios (que es inhalámbrico) quiera.
Todo muy inquietante ¿verdad? Hay que verlo.

LATE MOTIV de Andreu Buenafuente, hoy 14 de enero a las 23h. en Movistar+

LATE MOTIV en: latemotiv.com

En: Late Motiv #0 
Tags: david muñoz estopa javier coronas josé muñoz yessica pérez 
Jueves, 14 de enero de 2016 • 00:00h.

Aquest dimarts ens acompanya, com cada setmana, Mònica Terribas amb qui analitzem un tema que està convulsionant la cúria vaticana, les últimes declaracions del sacerdot polonès, teòleg i funcionari de la Congregació per a la Doctrina de la Fe, Krzysztof Charamsa, que es va declarar homosexual obertament i va presentar en públic el seu company –un català, Eduard– en un moment crític: la vigilia del sínode sobre la família. També farem un repàs de les últimes negociacions per formar el govern català i dels moviments polítics en el conjunt de l'Estat en vistes de les eleccions generals del 20 de desembre.


Ens visitaran els Estopa, que compleixen 16 anys damunt dels escenaris i que presenten nou disc, el novè, que porta per títol "Rumba a lo desconocido". Amb ells parlarem d'aquest nou treball, que és una tornada a l'essència dels seus primers discos, i els podrem veure actuar en directe el ja popular "Pastillas para dormir".

Pau Garcia-Milà ens presentarà School Go, la idea d'una mare de l'escola Bell-lloc del Pla que, farta de veure desenes de cotxes que feien el mateix recorregut per portar els nens a escola, l'hi va traslladar al professor d'emprenedoria perquè aprofités l'assignatura per desenvolupar una aplicació que gestionés contactes entre pares en la mateixa situació. En total, 4 alumnes de 15 anys van acceptar el repte, i van començar a desenvolupar la solució. Ara tenen 16 anys i, ja fora de l'escola, continuen treballant per crear l'aplicació. També ens descobrirà Sports&Elements, una agència de viatges amb una llarga trajectòria en organització d'estades esportives que ara ofereix un servei nou: activitats per a empreses amb una embarcació anomenada Dragon Boat.

I acabarem des de Verdú amb Pere Mas i Espartac Peran per conèixer com es presenta, aquest any, el Bacus, la Festa de la Verema i el Vi. Ens hi acompanyaran també l'actor Josep Minguell, actualment amb el paper de Sebastià Piera a "La Riera" i l'escriptor i periodista Lluís Foix.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: david muñoz estopa josé muñoz mònica terribas pau garcia-milà 
Martes, 6 de octubre de 2015 • 00:12h.

Estopa
Este lunes EN EL AIRE, Estopa vuelve a casa para presentarnos su último trabajo en directo "Esto es Estopa". Y ya tenemos a tiro a Jose y David, no les dejaremos marchar sin que se arranquen en directo, con uno de sus temazos.

Lorenzo Fernández Bueno, director de la revista Enigmas, nos hablará del misterio y de todo lo que lo rodea. Y aprovechando la atmósfera, Andreu cruzará la puerta que conecta el polígono con otras dimensiones y entrevistará a alguna figura insigne de otra época.

¿Cómo será el reencuentro entre Andreu, Berto y los hermanos Muñoz? ¿Se besarán con lengua o se conformarán con un abrazo? ¿Resolverá Lorenzo Fernández Bueno el misterio del virus del polígono? ¿Quién será el insigne personaje del pasado al que entrevistará Andreu?

Todas las respuestas, la noche del lunes, EN EL AIRE con Andreu Buenafuente, a partir de las 00:15h. en laSexta.

EN EL AIRE en:
enelaireconandreubuenafuente.com | @EnElAireAB | @ElTerrat
@BobPopENELAIRE | @laSextaTv | Facebook | Instagram | Vine

En: En El Aire laSexta 
Tags: andreu buenafuente berto romero david muñoz estopa josé muñoz 
Sábado, 22 de marzo de 2014 • 09:38h.


Poco antes de irse a México para dar sus conciertos, Estopa dejó grabada la canción inspirada en "Somos gente honrada" la ópera prima de Alejandro Marzoa.

Todo lo referente a "Somos gente honrada" en Twitter @SomosGenteH y Facebook facebook.com/SomosGenteHonrada.
En: Somos gente honrada 
Tags: banda sonora david muñoz estopa josé muñoz música videoclips 
Jueves, 2 de mayo de 2013 • 11:49h.El próximo lunes 4 de enero, en La 1 de TVE a las 23:30h. y sin cortes publicitarios, el documental "Rebobinando a Estopa" que recorre los 10 años del grupo a través de algunos personajes clave en el arranque de su carrera.

Andreu Buenafuente conduce este viaje en el que también podremos ver a los hermanos Muñoz actuando en directo en el Bar La Española, de donde salieron hace una década con la ilusión de triunfar en la música.

En: Productora Tve - La 1 
Tags: andreu buenafuente david muñoz documentales estopa josé muñoz 
Sábado, 2 de enero de 2010 • 09:20h.

1 | 2 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 1 / 2 ]