Ana Boadas
Com cada divendres, comencem el programa amb la tertúlia de "La Riera". L’Espartac estarà acompanyat pels tertulians habituals: Pere Mas, Ana Boadas, Fermí Fernandes, l'àvia Remei i David Balaguer.

Arran de la notícia que ha difós el FC Barcelona de no deixar viatjar els periodistes juntament amb els jugadors, muntarem una taula amb alguns dels que l’han seguit en els seus desplaçaments durant els darrers anys.

El Marc Giró ens donarà, novament, una classe magistral de comportament davant les situacions que ens passen quotidianament. Aquesta setmana parlarem del Whatsapp, com utilitzar-lo, a qui convidar, amb qui fer grups i amb qui no cal, com reaccionar a segons quins comentaris i com respondre amb elegància i saber estar. Bones maneres que només el Marc és capaç de transmetre’ns.

Finalment, acabarem el programa amb la secció "El mems" de la Dolors Boatella. Aquesta setmana ve bastant farcida de temes, començant per la tradicional desfilada militar del 12 d’octubre, que ha generat moltes imatges impactants. També destacarem José Mourinho, entrenador del Chelsea, i la seva caputxa, que ha fet parlar molt. I ens introduirem en el fenomen mundial "thug life", que en el món virtual vol dir "petar-ho".

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas dolors boatella espartac peran helena garcia melero marc giró 
Viernes, 16 de octubre de 2015 • 00:18h.