Ainhoa Arteta
Començarem el programa amb una taula que repassarà l’actualitat política i social dels darrers dies. L’Helena Garcia Melero estarà acompanyada per Carles Capdevila, Núria Ferré, Manel Manchón, David Bassa i Tian Riba.

Entrevistarem la soprano Ainhoa Arteta, que presenta el seu nou treball discogràfic "Mayi", on fa versions de grans èxits de la música.

Com cada setmana, gaudirem d’Empar Moliner que ens presentarà la seva secció "Fent parlar". Analitzarà les paraules i frases que més li han cridat l’atenció la darrera setmana.

Viladrau va ser el poble de Catalunya on es van ajusticiar més bruixes. Espartac Peran ens explicarà què és i com es prepara el ball de bruixes, esdeveniment popular que vol commemorar aquest fet històric i que té lloc la nit de Tots Sants. També parlarem dels nous usos que es donen a les herbes que es troben en abundància al Montseny i del poder dels minerals explotats al massís des dels temps dels romans.

Acabarem el programa amb Adrià Puntí, músic i artista interdisciplinari que presenta el seu nou disc "La clau de girar el taller". Un disc que recorda al seu pare i a una altre època per sort superada.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: adrià puntí ainhoa arteta empar moliner espartac peran helena garcia melero 
Miércoles, 21 de octubre de 2015 • 00:17h.