Helena García Melero
Tornarem de la Setmana Santa amb una taula que moderarà Helena Garcia Melero i que la formaran Empar Moliner, Núria Ferré, Manuel Cuyàs, Ernest Folch i Tian Riba.

El mateix dimarts al vespre, TV3 emet, en el "Sense ficció", el documental "Pilots". Es tracta del retrat d'un bon nombre de pilots d'avió, de companyies que treballen a Espanya, que expliquen com viuen la seva feina i donen respostes a molts interrogants que ens fem com a viatgers: la formació que reben, la seguretat de les naus, el low cost, els accidents... També ens podrem fer una idea del perfil professional del col·lectiu, molts cops en el punt de mira dels usuaris. El documental s'emetrà coincidint amb l'aniversari de la tragèdia del vol de Germanwings i comptarem amb la presència de Josep Rovira, director del projecte, i amb Ramon Vallès i Daniel Miragall, comandants d'Iberia i Air Europa, respectivament.

​Començarem la setmana amb Espartac Peran des de Campllong, municipi de la comarca del Gironès, amb motiu de la Fira Comarcal de Primavera que es fa el cap de setmana següent.

DIVENDRES, amb l'Helena García Melero i l'Espartac Peran, dimarts 29 de març a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: empar moliner ernest folch espartac peran helena garcia melero manuel cuyàs núria ferré tian riba 
Viernes, 25 de marzo de 2016 • 10:00h.

'Divendres'
El saló de Sant Jordi del Palau de la Generalitat va ser l’escenari de la presa de possessió de Carles Puigdemont com a 130è president de la Generalitat. D’aquest acte, dels nous consellers que formaran part del nou govern i de la resta de notícies que apareguin durant les pròximes hores, en parlarem en una taula conduïda per Helena Garcia Melero, que estarà acompanyada per Manuel Cuyàs, Ernest Folch, Rafa Nadal, Odei Etxearte i Tian Riba.

Dimecres al vespre es jugarà el partit de tornada dels vuitens de final de la Copa del Rei que enfrontarà l’Espanyol i el FC Barcelona. Marta Carreras serà a l’estadi de Cornellà-el Prat i ens informarà de l’última hora dels equips i, sobretot, de com està la relació entre tots dos clubs després dels enfrontaments i declaracions recents entre jugadors i directives.

També ens acompanyarà el primer dimecres de l’any la nostra col·laboradora habitual Empar Moliner. Com sempre, analitzarà i comentarà algunes qüestions lingüístiques que li han cridat l’atenció. Concretament, aquesta setmana els mots i les frases tindran molt a veure amb la investidura de Carles Puigdemont i amb la mort del cantant David Bowie.

Espartac Peran ens rebrà des d’Igualada, on descobrirem la festa dels Tres Tombs, la més antiga de Catalunya, i de la qual tenim informació des de principis del segle XIX. Farem un repàs pels diferents elements que formaven part del món traginer i de la celebració de la festa al voltant de la festivitat de Sant Antoni Abat.

DIVENDRES, diàriament a partir de les 16:40h. a TV3, amb l'Helena Garcia Melero i l'Espartac Peran.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: empar moliner ernest folch espartac peran helena garcia melero manuel cuyàs marta carreras 
Miércoles, 13 de enero de 2016 • 00:04h.

Núria Feliu
L’actualitat política al Parlament de Catalunya marcarà els continguts de la tertúlia del dimecres. En parlarem amb Carles Capdevila, Vicent Sanchis, Xavier Torrens, Montserrat Nebrera, Manuel Cuyàs i Pere Mas.

Helena Garcia Melero i Marta Carreras entrevistaran al sofà vermell del DIVENDRES l’actriu i cantant catalana Núria Feliu, que ha escrit un llibre autobiogràfic titulat "Dies i records d’infantesa". S’afegirà a la conversa amb Núria Feliu el locutor, presentador de ràdio i televisió, guionista i, esporàdicament, punxador de discos Òscar Dalmau, que ha publicat la tercera edició de "Pop a la catalana", un recull de 27 cançons molt representatives del pop dels anys seixanta; versions molt especials d’èxits internacionals i de cançons escrites originalment en català.

I l’última a afegir-se a la festa serà Empar Moliner, que ens destacarà algunes de les frases i paraules que han aparegut l’última setmana i que li han cridat l’atenció.

Des de Sant Quintí de Mediona parlarem de tradicions culinàries, del carquinyoli i del cava. Coneixerem el projecte de Joan Amades, que tant de valor va donar a la cuina de Sant Quintí.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: carles capdevila empar moliner helena garcia melero marta carreras montserrat nebrera núria feliu oscar dalmau 
Miércoles, 11 de noviembre de 2015 • 00:12h.

Ainhoa Arteta
Començarem el programa amb una taula que repassarà l’actualitat política i social dels darrers dies. L’Helena Garcia Melero estarà acompanyada per Carles Capdevila, Núria Ferré, Manel Manchón, David Bassa i Tian Riba.

Entrevistarem la soprano Ainhoa Arteta, que presenta el seu nou treball discogràfic "Mayi", on fa versions de grans èxits de la música.

Com cada setmana, gaudirem d’Empar Moliner que ens presentarà la seva secció "Fent parlar". Analitzarà les paraules i frases que més li han cridat l’atenció la darrera setmana.

Viladrau va ser el poble de Catalunya on es van ajusticiar més bruixes. Espartac Peran ens explicarà què és i com es prepara el ball de bruixes, esdeveniment popular que vol commemorar aquest fet històric i que té lloc la nit de Tots Sants. També parlarem dels nous usos que es donen a les herbes que es troben en abundància al Montseny i del poder dels minerals explotats al massís des dels temps dels romans.

Acabarem el programa amb Adrià Puntí, músic i artista interdisciplinari que presenta el seu nou disc "La clau de girar el taller". Un disc que recorda al seu pare i a una altre època per sort superada.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: adrià puntí ainhoa arteta empar moliner espartac peran helena garcia melero 
Miércoles, 21 de octubre de 2015 • 00:17h.

Helena García Melero
A DIVENDRES farem una taula d’actualitat presentada i conduïda per Helena Garcia Melero i que tindrà la presència de Vicent Sanchis, Montserrat Nebreda, Salvador Cardús, Xavier Torrens, Carles Capdevila i Tian Riba com a tertulians.

Entrevistarem l’escriptor, conferenciant i periodista d’investigació Daniel Estulin. Analitzarem el seu nou llibre, "Fuera de control", en el qual descobreix com, segons ell, Occident va crear, finançar i ajudar a desenvolupar el terror d’Estat Islàmic sobre el món. Una investigació sobre els autèntics protagonistes d’una estratègia geopolítica que està canviant el món.

Com cada dimecres, Empar Moliner ens farà la seva secció, "Fent parlar", en la qual analitzarà les frases i les paraules –en definitiva, la llengua– que més li han cridat l’atenció durant l’última setmana.

El proper cap de setmana, la Seu d’Urgell celebra la fira mil·lenària de Sant Ermengol, que inclou la Fira de Formatges Artesans del Pirineu, prestigiós certamen que tria els millors formatges de l’any del nord de Catalunya. Aquest dimecres aquest serà el nostre tema principal: farem un tast amb tres convidats molt "formatgers" (David Bagès, Mone i Pere Mas) i presentarem els principals formatges que participen en el concurs, entre més d’un centenar.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: carles capdevila daniel estulin empar moliner montserrat nebreda salvador cardús tian riba vicent sanchís xavier torrens 
Miércoles, 14 de octubre de 2015 • 00:32h.

1 | 2 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 1 / 2 ]