Antoni Bassas
És dijous i torna la secció "La setmana del Bassas" per analitzar, des del punt de vista del periodista, el que ha succeït durant els últims dies. Entre d’altres temes, Antoni Bassas parlarà de la multa que la UEFA ha imposat al FC Barcelona per l’exhibició d’estelades i els crits d’"independència" durant un partit de Champions, de l’expectació que va suscitar l’estada de Varufakis a Barcelona i, de l’exposició sobre Jaume Plensa al Museu d’Art Modern de Ceret.

Amb motiu de l’estrena de la pel·lícula "Mart", ens han sorgit molts dubtes sobre el planeta vermell. És possible enviar-hi humans? S’hi podrien quedar? Quins serien els perills i els avantatges de viure-hi? Mirarem de descobrir on hi ha la frontera entre la realitat científica i la ciència-ficció al voltant d’aquest planeta amb Àngel Massallé, en nostre expert en temes de l’espai.

Connectarem amb l’Espartac des de Viladrau per conèixer els llocs que no podem deixar de veure quan visitem la localitat: el nucli antic, l’Espai Montseny i el Mas la Sala. David Balaguer ens presentarà la Gemma, una viladrauenca de 16 anys que fa rutes guiades per fer conèixer els castanyers i per mostrar-ne les curiositats.

Com que s’acosta la diada de Tots Sants parlarem a la secció de la Bibiana Ballbè, "La crida", de les coses que ens fan por. Seuran a taula juntament amb l’Helena i la Bibiana, Sílvia Soler, Genís Sinca i Ana Boadas.

Acabarem el programa dolçament, ja que tindrem al plató Lluís Costa, de la pastisseria Vallflorida a Sant Esteve de Palautordera. El croissant de mantega d’aquest jove pastisser ha rebut el guardó de Millor Croissant Artesà de Mantega d’Espanya 2015, que atorga cada any l’Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: angel massallé antoni bassas bibiana ballbé helena garcia melero 
Jueves, 22 de octubre de 2015 • 00:02h.