Espartac Peran
Aquest divendres i com cada final de setmana farem tertúlia de "La Riera" en companyia dels nostres col·laboradors habituals: Espartac Peran, Pere Mas, Ana Boadas, Fermí Fernàndez, l'àvia Remei i David Balaguer.

Dolors Boatella ens portarà el mem de "La Riera" i els continguts que més s'han fet virals a les xarxes socials al llarg de la setmana. La gran majoria, sobre el tractament que han fet alguns mitjans de comunicació i periodistes sobre els atemptats de París, sobre el clàssic Reial Madrid-Barça d'aquest dissabte i d'altres qüestions d'actualitat.

Amb motiu del Dia Internacional pels Drets de la Infancia, a la "Crida Divendres" parlarem dels fills. Perquè hi ha gent ha decidit tenir-ne i perquè hi ha gent que, en canvi, no en vol? En parlarem, en companyia de Bibiana Ballbè, Genís Sinca i Silvia Soler i, com sempre, amb la col·laboració dels nostres espectadors.

Veurem com es presenta el clàssic Reial Madrid- Barça d'aquest dissabte i parlarem del gran dispositiu de seguretat que s'ha preparat de cara a un matx que, més que cap altra vegada, es considera d'alt risc. Ho farem en companyia de Joan Poquí, Mar Negre, Pere Sánchez i Marta Carreras, periodistes esportius que, setmana rere setmana, es troben al terreny de joc.

I acabarem fent l'últim sorteig de la Grossa de Divendres, amb que regalarem 10 butlletes del número 18909, data d'emissió del primer DIVENDRES.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: bibiana ballbé dolors boatella espartac peran helena garcia melero marta carreras 
Viernes, 20 de noviembre de 2015 • 00:03h.