Josep Maria Mainat
Dimarts, 1 de desembre, tornarem a analitzar les notícies polítiques, socials i culturals des de la mirada particular de la Mònica Terribas.

Entrevistarem al sofà vermell el cantant i productor Josep Maria Mainat, un home del camp de l’entreteniment i que, òbviament, no ha pogut evitar que el llibre que ha escrit, "Ciència optimista", li hagi sortit entretingut, molt entretingut. Però Mainat és també un apassionat de la ciència, per això, el llibre és un compendi rigorós i ben documentat dels darrers descobriments científics i de tots aquells avenços que ens meravellaran en els propers anys.

També ens acompanyarà, com gairebé cada dimarts, en Pau Garcia-Milà per parlar-nos d’alguns emprenedors catalans i dels invents i les creacions que han desenvolupat. Aquesta setmana parlarem de Wowbook, un servei de recerca personalitzat de llibres antics i rars per fer regals únics i també destacarem Quipo, un programa per portar els comptes d’un autònom o una petita o mitjana empresa des de qualsevol dispositiu electrònic.

A Espinelves celebrarem el gran dia de la Fira de l’Avet. Entre altres temes relacionats coneixerem les característiques i els tipus d’avets que hi podem trobar exposats i com l’hem de guarnir un cop el tinguem a casa. Consells fàcils per decorar la casa de cara a les festes nadalenques que ja s’acosten.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran helena garcia melero josep maria mainat mònica terribas pau garcia-milà 
Martes, 1 de diciembre de 2015 • 00:01h.