by DonkeyHoteyImatge de DonkeyHotey
Aquest dimecres muntarem una sobretaula molt intensa i centrada en les eleccions a la presidència dels EUA. Ens acompanyaran l'activista demòcrata Steven Tolliver i el prorepublicà Josep Martí que defensen els programes electorals de Clinton i Trump respectivament. També serà amb nosaltres Genís Sinca, que ens farà els perfils dels dos candidats. També s'asseuran entre nosaltres per comentar l'actualitat Vicens Villatoro i Lluís Bassat que, a més, ens presenten el llibre que han escrit conjuntament "El retorn dels Bassat", la història de la família Bassat com a fil conductor que ressegueix l'esplendor i la tragèdia dels jueus del vell continent. I, al capdavall, la història de la mateixa Europa.

A "No ho dic jo, ho diu un estudi!", la fascinant secció que condueix Josep Maria Mainat, parlarem d'un altre tema que, de ben segur, suscitarà l'interès dels nostres espectadors. Aquesta setmana sabrem alguns dels remeis científics per combatre l'envelliment.

El dimecres entrevistarem el riudomenc Jordi Bedmar, fotògraf oficial del president Puigdemont. Ens explicarà com és la seva feina i com es viu el fet d'assistir a tots els actes oficials que marquen l'agenda del president per fotografiar els moments més destacats.​

DIVENDRES, amb Helena García Melero i Espartac Peran, cada tarda a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran genís sinca helena garcia melero jordi bedmar josep maria mainat josep martí lluis bassat steven tolliver vicens villatoro 
Miércoles, 9 de noviembre de 2016 • 00:06h.

'Divendres'
Comencem amb una taula d'actualitat amb Jofre Llombart, Simona Levi, Núria Ferré, Alejandro López-Fonta, Pere Mas i Josep Maria Mainat, que ens parlarà de la nova edició del Canet Rock que es celebra aquest cap de setmana.

Desfilada de moda 080: la nostra especialista Queta Karmany ens porta el millor de la passarel.la de moda que es fa a Barcelona i on es pot veure el millor del disseny català projectat al món.

Descobrim les cançons que integraran, a votació popular, el disc recopilatori que recollirà una selecció dels millors temes que han integrat els discos de "La Marató", que aquest any compleix 25 anys. Ens ho explicarà Àngel Lacalle, director del disc.

Acabarem amb la música del grup Port Bo, només un dia abans de la cinquantena edició de la Cantada d'Havaneres de Calella de Palafrugell, que retransmetran TV3 i Catalunya Ràdio.

DIVENDRES, amb l'Helena García Melero i l'Espartac Peran, divendres 1 de juliol a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: alejandro lópez-fonta jofre llombart josep maria mainat núria ferré pere mas simona levi 
Viernes, 1 de julio de 2016 • 00:02h.

Josep Maria Mainat
Dimarts, 1 de desembre, tornarem a analitzar les notícies polítiques, socials i culturals des de la mirada particular de la Mònica Terribas.

Entrevistarem al sofà vermell el cantant i productor Josep Maria Mainat, un home del camp de l’entreteniment i que, òbviament, no ha pogut evitar que el llibre que ha escrit, "Ciència optimista", li hagi sortit entretingut, molt entretingut. Però Mainat és també un apassionat de la ciència, per això, el llibre és un compendi rigorós i ben documentat dels darrers descobriments científics i de tots aquells avenços que ens meravellaran en els propers anys.

També ens acompanyarà, com gairebé cada dimarts, en Pau Garcia-Milà per parlar-nos d’alguns emprenedors catalans i dels invents i les creacions que han desenvolupat. Aquesta setmana parlarem de Wowbook, un servei de recerca personalitzat de llibres antics i rars per fer regals únics i també destacarem Quipo, un programa per portar els comptes d’un autònom o una petita o mitjana empresa des de qualsevol dispositiu electrònic.

A Espinelves celebrarem el gran dia de la Fira de l’Avet. Entre altres temes relacionats coneixerem les característiques i els tipus d’avets que hi podem trobar exposats i com l’hem de guarnir un cop el tinguem a casa. Consells fàcils per decorar la casa de cara a les festes nadalenques que ja s’acosten.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran helena garcia melero josep maria mainat mònica terribas pau garcia-milà 
Martes, 1 de diciembre de 2015 • 00:01h.

Gay de Liébana
Aquest dijous, el programa DIVENDRES oferirà una classe magistral d’economia amb el professor Josep Maria Gay de Liébana, coincidint amb la publicació del seu darrer llibre "¿Dónde estamos?". Xavi Coral i Tian Riba parlaran amb el catedràtic que analitza amb profunditat la situació actual de l’economia en la seva nova publicació.

Dijous es també el dia dels negocis d’èxit, amb el repàs setmanal de les idees d’empresa catalana que ens porta el jove emprenedor Pau Garcia-Milà. Enguany ens presentarà els finalistes del XXII Premi Jove Empresari de Catalunya, que l’Associació Independent de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC) va lliurar la setmana passada.

També hi comptarem amb la participació del periodista Antoni Bassas, amb "La setmana del Bassas". L’Antoni ens dona la seva visió molt personal dels temes que han estat d’actualitat en els últims dies.

I amb la proximitat del proper festival Canet Rock, parlem amb un dels artistes que hi pàrticiparà: Josep Maria Mainat! Ocasió històrica per gaudir en directe dels grans éxits de La Trinca. Ens donarà tots els detalls d’aquest aconteixement al nostre plató.

T'esperem a Tv3, a partir de les 16:40h.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: antoni bassas josep maria gay de liébana josep maria mainat pau garcia-milà tian riba xavi coral 
Jueves, 25 de junio de 2015 • 11:26h.

Josep Ma. MainatÉs divendres a DIVENDRES, i aquesta conjunció només pot portar coses bones. Per començar, a la tertúlia de "La Riera" hi haurà un convidat sorpresa, que ni els tertulians sabran de qui es tracta. A més a més parlarem d'altres temes, com ara d'en Teo, a qui comencen a sortir-li enemics de sota les pedres. Creieu que hi ha algú prou dolent per plantar-li cara? Parlarem d'això i dels canvis d'humor d'en Teo amb l'Ona... Ha estat un accident o li ha caigut la careta?

A la redacció de DIVENDRES ens ha causat un fort impacte la darrera pel·lícula del director Alfonso Cuarón, "Gravity". Per aquest motiu repassarem alguns dels conceptes científics bàsics per entendre com funciona la força de la gravetat, amb Josep Maria Mainat, un apassionat dels temes científics.

Marc Giró respondrà les consultes dels espectadors sobre estil i bones maneres i acomiadarem la setmana a Esplugues de Llobregat amb Àngel Llàcer i Manu Guix, "Els optimistes" de Catalunya Ràdio, que interpretaran una cançó dedicada a la població.

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: àngel llàcer josep maria mainat manu guix marc giró 
Viernes, 11 de octubre de 2013 • 09:19h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]