Pilar Rahola
Serà dijous i protagonitzarà l’inici del programa, com sempre, Antoni Bassas. Amb el seu criteri particular analitzarà la situació política i social de la darrera setmana i dels temes que més li han cridat l’atenció.

Entrevistarem al sofà vermell la periodista, polemista, escriptora i política catalana Pilar Rahola que acaba de publicar "Prou", un crit d’alerta i un advertiment davant la necessitat de reaccionar contra l’islamisme radical.

També podrem parlar amb Xavier Fina, autor de "Sense treva. Els cent primers dies d’Ada Colau" en el que destaca els 100 dies de canvis substantius, cent dies amb noves maneres de fer a l’Ajuntament de Barcelona.

Aquesta setmana podrem fer una mica de manteniment físic amb el nostre preparador personal Jordi Pallarès. El "coaching" ens ensenyarà com aprofitar que hem de guarnir la casa per les festes de Nadal, per fer exercicis que ens permetran mantenir-nos en forma.

Passarem el nostre últim dia a la població d’Espinelves tot passejant pels carrers empedrats del poble, caminant pel Camí Ral que ens porta fins a Sant Hilari i visitant l’església romànica de Sant Vicenç. Finalment entrarem a casa d’un espinelvenc que porta barretina cada dia de l’any, en té una per a l’estiu i una altra per a l’hivern.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: antoni bassas jordi pallarès pilar rahola xavier fina 
Jueves, 3 de diciembre de 2015 • 00:12h.