'Divendres'
Aquest dimecres comença, al Parlament de Catalunya, el debat de política general. Analitzarem el discurs que haurà fet el president de la Generalitat i les intervencions dels presidents dels grups parlamentaris, en una sobretaula en què seuran Rafel Nadal, Joan Julibert, Manuel Cuyàs, Odei Etxearte, Xavier Fina i Tian Riba.

El programa "Catalunya experience" torna aquesta temporada amb nous viatgers vinguts d'arreu del món. Ens en farà cinc cèntims la persona que els acompanya durant la visita i, alhora, presentadora del programa Ivana Miño.

Posarem en marxa una secció periòdica que conduirà Lluís Marquina i que ens posarà al dia dels avenços tecnològics que ens serveixen per fer el nostre dia a dia molt més fàcil. Aquesta setmana destacarem les APPs que monitoritzen el consum de la nostre llar o que ens permeten controlar els aparells electrònics a distància i mitjançant un smartphone.

Amb Màrius Serra descobrirem els mots, frases i exclamacions propis del municipi de Castelló d'Empúries, com parlen els veïns de la vila i municipi de la comarca de l'Alt Empordà.

DIVENDRES, amb Helena García Melero i Espartac Peran, cada tarda a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: ivana miño joan julibert lluís marquina manuel cuyàs odei etxearte rafel nadal tian riba xavier fina 
Miércoles, 5 de octubre de 2016 • 00:10h.

"La mirada Terribas": la Mònica analitzarà els fets que li han cridat més l'atenció durant l'última setmana. Parlarem, entre altres temes, de les seqüeles que ha deixat la qüestió de confiança al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i de la gran jornada castellera que es va viure diumenge a la Tarraco Arena Plaça de la capital del Tarragonès.

Analitzarem la última hora de la crisi oberta en el si del PSOE i parlarem de la prèvia del debat de política general que se celebrarà al Parlament de Catalunya dimecres i dijous, en una sobretaula d'actualitat en què hi seuran Xavier Fina, Jordi Grau, Alejadro López Fonta, Àstrid Alemany, Jofre Llombart i Tian Riba.

Aquesta setmana a "En clau de Pardo" parlarem d'òpera. Concretament, de la temporada del Liceu, que comença amb "Macbeth" de Verdi. Per fer-ho encara més gran, tindrem al plató amb Pedro Pardo un dels principals intèrprets de l'obra, Lucas Salsi, prestigiós baríton italià que destaca particularment en el repertori de Verdi.

Amb Espartac Peran viurem el Castelló d'Empúries més medieval. Parlarem del Festival Terra de Trobadors, un dels primers festivals culturals d'ambientació històrica de Catalunya i, alhora, l'esdeveniment cultural i festiu castelloní més important de l'any.

Coneixerem la importància i la bellesa del Parc dels Aiguamolls de l'Empordà a través d'imatges. És el segon parc més important de Catalunya i la seva riquesa natural i paisatgística és extraordinària.​

DIVENDRES, amb Helena García Melero i Espartac Peran, cada tarda a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: alejadro lópez fonta àstrid alemany jofre llombart jordi grau lucas salsi pedro pardo tian riba xavier fina 
Martes, 4 de octubre de 2016 • 00:01h.

Helena García Melero
Com cada dimarts, Mònica Terribas ens analitza l’actualitat des del seu particular punt de vista.

L’impost de successions i donacions a Catalunya ha experimentat canvis constants en els últims anys. Un anys posen l’impost, uns altres el treuen i uns altres el redueixen, de manera que cal tenir un calendari a la mà a l’hora de morir-se per saber quant pagaran els hereus. Per parlar de les herències i del que actualment regeix a Catalunya, tindrem Meritxell Gabarró, advocada i directora de Gabarró Advocats-Herències.

Seguim a l’Ametlla de Mar amb Espartac Peran, per celebrar les Terceres Jornades Gastronòmiques de la Galera, presents en diferents restaurants de la vila, com també en algunes de les poblacions pròximes. Tindrem 3 dels cuiners més ben valorats de la zona, que ens mostraran alguns dels seus millors plats. I entre d’altres temes, descobrirem què és la galera i algunes de les seves curiositats, com que tenen una vista privilegiada.

Continuarem analitzant l’actualitat informativa més estricta amb alguns dels nostres tertulians habituals. Acompanyaran Helena Garcia Melero: Odei Etxearte, Xavier Fina, Miquel Puig i Toni Orensanz, el qual també ens parlarà del darrer llibre que ha escrit "El nazi de Siurana", la història d’un nazi fugitiu que es va amagar a la inaccessible Siurana, on es va fer construir un xalet immens i va viure protegit pel franquisme i per uns gossos ferotges.

DIVENDRES, diàriament a partir de les 16:40h. a TV3, amb l'Helena Garcia Melero i l'Espartac Peran.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran helena garcia melero meritxell gabarró miquel puig mònica terribas odei etxearte toni orensanz xavier fina 
Martes, 9 de febrero de 2016 • 00:38h.

Helena Garcia Melero i Espartac Peran
Des de Matadepera farem una recreació de la Festa Major d’Hivern, dedicada a Sant Sebastià i motiu per la qual hem anat aquesta setmana a la localitat. Farem una simulació de l’entrada del pi a plaça (l’original ja està plantat) i, entre d’altres temes, tindrem els millors grimpadors, que ens faran emocionar amb la seva agilitat per enfilar-se al pi, un dels actes més significatius i principals de la festa.

Repassarem també l’actualitat política, cultural i social de les últimes hores. Helena Garcia Melero, com a moderadora, estarà acompanyada per Kilian Sebrià, Manuel Cuyàs, Xavier Fina, Pere Mas i Isabel-Clara Simó, que aprofitarà per presentar-nos el seu últim llibre, "Jonàs", un novel·la realista, psicològica i intimista sobre la crisi contemporània del Jo, la pèrdua de la innocència i el descobriment de l’homosexualitat.

Entrevistarem al sofà vermell el perruquer i artista polifacètic Lluís Llongueras, que acaba de publicar "Ellas", un llibre que explica la seva relació amb les dones que ha pentinat.

DIVENDRES, diàriament a partir de les 16:40h. a TV3, amb l'Helena Garcia Melero i l'Espartac Peran.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: helena garcia melero isabel-clara simó kílian sebrià lluís llongueras manuel cuyàs pere mas xavier fina 
Miércoles, 20 de enero de 2016 • 00:38h.

Pilar Rahola
Serà dijous i protagonitzarà l’inici del programa, com sempre, Antoni Bassas. Amb el seu criteri particular analitzarà la situació política i social de la darrera setmana i dels temes que més li han cridat l’atenció.

Entrevistarem al sofà vermell la periodista, polemista, escriptora i política catalana Pilar Rahola que acaba de publicar "Prou", un crit d’alerta i un advertiment davant la necessitat de reaccionar contra l’islamisme radical.

També podrem parlar amb Xavier Fina, autor de "Sense treva. Els cent primers dies d’Ada Colau" en el que destaca els 100 dies de canvis substantius, cent dies amb noves maneres de fer a l’Ajuntament de Barcelona.

Aquesta setmana podrem fer una mica de manteniment físic amb el nostre preparador personal Jordi Pallarès. El "coaching" ens ensenyarà com aprofitar que hem de guarnir la casa per les festes de Nadal, per fer exercicis que ens permetran mantenir-nos en forma.

Passarem el nostre últim dia a la població d’Espinelves tot passejant pels carrers empedrats del poble, caminant pel Camí Ral que ens porta fins a Sant Hilari i visitant l’església romànica de Sant Vicenç. Finalment entrarem a casa d’un espinelvenc que porta barretina cada dia de l’any, en té una per a l’estiu i una altra per a l’hivern.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: antoni bassas jordi pallarès pilar rahola xavier fina 
Jueves, 3 de diciembre de 2015 • 00:12h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]