Espartac Peran
Per acabar la setmana farem la tertúlia de "La Riera" amb Pere Mas, Ana Boadas, Fermí Fernàndez, l’àvia Remei i David Balaguer.

Aprofitarem quan el debat estigui més encès per presentar la secció dels mems amb Dolors Boatella. Recordeu que ens mostrarà les imatges que han estat virals durant la setmana.

Seguirem aquesta última setmana de campanya electoral analitzant la imatge que han donat els partits polítics de cara a diumenge, 20 de desembre. Per parlar sobre el contingut, el missatge i el significat de cada partit parlarem amb Toni Aira, periodista i expert en Comunicació Política; amb la també periodista Cristina Salvador, experta en comunicació i relacions públiques, i amb Lluís Fatjó-Vilas, conseller delegat de TNS Demoscòpia, que ens analitzarà i interpretarà les enquestes que han aparegut als mitjans fins ara.

Per acabar la setmana de bon humor, tindrem al plató Marc Giró, que respondrà a la consulta d’una de les nostres espectadores, que vol saber com s’ha de comportar de manera elegant davant una situació quotidiana.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: cristina salvador dolors boatella marc giró toni aira 
Viernes, 18 de diciembre de 2015 • 00:14h.