Helena García Melero
Analitzem els resultats de les eleccions espanyoles amb Rafel Nadal, Vicent Sanchis, Núria Ribó, Montserrat Nebrera, Manel Manchón, Ernest Folch, Toni Aira, Xavier Torrens, Alejandro López-Fonta, Josep Curto i Tian Riba.

Comencem setmana a Vilafranca del Penedès, que celebra la desena edició del festival ViJazz.

I també, descobrirem com parlen a Vilafranca del Penedès amb les "Paraules en ruta" de la mà de Màrius Serra i començarem una setmana plena de Jazz amb l'actuació d'una de les formacions que participen al ViJazz.

DIVENDRES, amb l'Helena García Melero i l'Espartac Peran, dilluns 27 de juny a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags:  ernest folch manel manchón montserrat nebrera núria ribó rafel nadal toni aira vicent sanchís 
Sábado, 25 de junio de 2016 • 18:00h.

Espartac Peran
Per acabar la setmana farem la tertúlia de "La Riera" amb Pere Mas, Ana Boadas, Fermí Fernàndez, l’àvia Remei i David Balaguer.

Aprofitarem quan el debat estigui més encès per presentar la secció dels mems amb Dolors Boatella. Recordeu que ens mostrarà les imatges que han estat virals durant la setmana.

Seguirem aquesta última setmana de campanya electoral analitzant la imatge que han donat els partits polítics de cara a diumenge, 20 de desembre. Per parlar sobre el contingut, el missatge i el significat de cada partit parlarem amb Toni Aira, periodista i expert en Comunicació Política; amb la també periodista Cristina Salvador, experta en comunicació i relacions públiques, i amb Lluís Fatjó-Vilas, conseller delegat de TNS Demoscòpia, que ens analitzarà i interpretarà les enquestes que han aparegut als mitjans fins ara.

Per acabar la setmana de bon humor, tindrem al plató Marc Giró, que respondrà a la consulta d’una de les nostres espectadores, que vol saber com s’ha de comportar de manera elegant davant una situació quotidiana.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: cristina salvador dolors boatella marc giró toni aira 
Viernes, 18 de diciembre de 2015 • 00:14h.

Helena García Melero i Espartac Peran
DIVENDRES d'avui serà especial, i es dedicarà monogràficament als efectes dels resultats de les eleccions del 27S, amb Helena Garcia Melero i Espartac Peran a la conducció. Tractarem, de manera exhaustiva, tot el que haurà passat durant la jornada electoral i tot allò que se’n derivi. Convocarem moltes veus per parlar dels resultats, per analitzar les reaccions i per contrastar els diversos punts de vista dels nostres contertulians.

A més, el catedràtic de Ciència Política de la UPF Ferran Requejo ens analitzarà l’escenari que queda i ens dirà què ens poden deparar els pròxims mesos en funció dels resultats que s’hagin donat. També Toni Aira, periodista i expert en Comunicació Política, i la també periodista Cristina Salvador, experta en comunicació i relacions públiques, ens faran reviure les imatges de la nit electoral. I el periodista i escriptor Genís Cinca ens farà un perfil íntim del que serà el president o presidenta de la Generalitat i del proper o propera cap de l’oposició, i Dolors Boatella ens mostrarà els documents més impactants i divertits que hagin circulat per les xarxes.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: cristina salvador dolors boatella ferran requejo genís cinca helena garcia melero toni aira 
Lunes, 28 de septiembre de 2015 • 10:36h.

Mònica Terribas
Aquest dimarts la Mònica Terribas parla a taula amb l'Helena Garcia Melero de la celebració de la Diada de l'Onze de Setembre i, sobretot, de la manifestació de la Via lliure i dels comentaris i declaracions que ha generat. També comentarà el tema dels refugiats a Europa, que tants espais informatius estan ocupant.

El politòleg Toni Aira i la periodista Cristina Salvador ens analitzaran els eslògans que fan servir els partits polítics a la campanya electoral del 27S. L'Helena i el Tian seran a la taula amb ells i els faran les preguntes que serveixin per ajudar a entendre'ls millor.

Un cop acabada la taula, entrarà el Pau Garcia-Milà que, aquest dimarts, ens ensenyarà uns fulards fets amb caixmir, unes gandules amb wifi incorporat i una web en què hi trobaràs experiències basades en tradicions, cultura, llegendes... on els turistes es converteixen en protagonistes i viuen experiències úniques al territori.

Des del Pla de la Seu de Tarragona presentarem alguns dels elements tradicionals més típics de les Festes de Santa Tecla. Parlarem del que s'ha acabat convertint en l'himne oficial de les festes, "Amparito Roca". Coneixerem alguns dels elements característics del seguici popular, l'àliga i algun dels balls típics. L'Espartac entrevistarà Oriol Grau i Fermí Fernandes, que ens faran un tast de la representació del "Dames i vells". Finalment, comentarem l'origen de la tradició del "cafè, copa i puro", que s'ha convertit en un acte gastronòmic.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: fermí fernandes helena garcia melero mònica terribas oriol grau toni aira 
Martes, 15 de septiembre de 2015 • 00:14h.

'Divendres'
Comencem la setmana al programa DIVENDRES amb un especial posteleccions municipals, amb la col.laboració de l’expert en comunicació política Toni Aira, que, al costat de Tian Riba, analitzaran les imatges que ens ha deixat la nit electoral.

A més a més, Xavi Coral conduirà una tertúlia especial per analitzar els resultats de les eleccions municipals amb la participació dels periodistes Vicent Sanchis, Manel Manchón, Marina Llansana, Carles Capdevila i Pere Sánchez.

Durant les connexions seguirem els passos d’Espartac Peran i l’escriptor Màrius Serra en directe des del Port de la Selva. Coneixerem com parla la seva gent i coneixerem algunes personalitats d’aquest municipi, com Joaquim Ventalló, periodista, polític i traductor que va estiuejar tota la vida al Port de la Selva, i va ser qui va traduir "Les aventures de Tintín" al català. Són seus els famosos renecs que surten de la boca del capità Haddock!

I acabarem la tarda amb el grup d’havaneres Mar Amunt del Port de la Selva. Ens interpreten 3 fragments d’havaneres en directe.

T'esperem el dilluns 25 de maig a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran joaquim ventalló tian riba toni aira xavi coral 
Domingo, 24 de mayo de 2015 • 19:38h.

1 | 2 | 3 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 1 / 3 ]