Marc Giró
Torna la tertúlia de "La Riera" amb Espartac Peran al capdavant i acompanyat per Pere Mas, Ana Boadas, Fermí Fernàndez, l’àvia Remei i David Balaguer. Haurem de parlar del Dani i la Judit... i ho farem amb el Dani (Jaume Madaula) a plató!

Entrevistarem el doctor Josep Maria Ramon Torrell, cap del servei de Medicina Preventiva de l’Hospital Universitari de Bellvitge i responsable de la Unitat de Tractament del Tabaquisme del mateix hospital, autor de "Los exfumadores somos invencibles". Un llibre que ens revela els secrets del cervell de l’exfumador: com els nivells d’autorealització augmenten una vegada deixem el tabac; com s’incrementa l’autoestima i com es genera una merescuda sensació de fortalesa, de poder i de llibertat. Arribarem a la conclusió que, deixar de fumar, sí que dóna la felicitat.

Rafel Vives ha començat una nova temporada del "Ja t’ho faràs", el programa que et convida a donar una segona vida als objectes més quotidians i on trobem les idees i la inspiració per reciclar i reutilitzar de manera creativa. Tenim interès a saber, per boca del mateix Rafel, com va aquesta nova entrega del programa de bricolatge de TV3, i quins consells ens pot donar perquè ens ajudin en la celebració carnavalesca del cap de setmana.

Finalment, i com cada divendres, riurem amb la gràcia i l’optimisme de Marc Giró. Aquesta setmana respondrà el dubte d’una espectadora, que vol saber quina és la millor manera de comportar-se a l’hora d’organitzar una festa de disfresses al seu pis.

DIVENDRES, diàriament a partir de les 16:40h. a TV3, amb l'Helena Garcia Melero i l'Espartac Peran.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe