Marc Giró
Torna la tertúlia de "La Riera" amb Espartac Peran al capdavant i acompanyat per Pere Mas, Ana Boadas, Fermí Fernàndez, l’àvia Remei i David Balaguer. Haurem de parlar del Dani i la Judit... i ho farem amb el Dani (Jaume Madaula) a plató!

Entrevistarem el doctor Josep Maria Ramon Torrell, cap del servei de Medicina Preventiva de l’Hospital Universitari de Bellvitge i responsable de la Unitat de Tractament del Tabaquisme del mateix hospital, autor de "Los exfumadores somos invencibles". Un llibre que ens revela els secrets del cervell de l’exfumador: com els nivells d’autorealització augmenten una vegada deixem el tabac; com s’incrementa l’autoestima i com es genera una merescuda sensació de fortalesa, de poder i de llibertat. Arribarem a la conclusió que, deixar de fumar, sí que dóna la felicitat.

Rafel Vives ha començat una nova temporada del "Ja t’ho faràs", el programa que et convida a donar una segona vida als objectes més quotidians i on trobem les idees i la inspiració per reciclar i reutilitzar de manera creativa. Tenim interès a saber, per boca del mateix Rafel, com va aquesta nova entrega del programa de bricolatge de TV3, i quins consells ens pot donar perquè ens ajudin en la celebració carnavalesca del cap de setmana.

Finalment, i com cada divendres, riurem amb la gràcia i l’optimisme de Marc Giró. Aquesta setmana respondrà el dubte d’una espectadora, que vol saber quina és la millor manera de comportar-se a l’hora d’organitzar una festa de disfresses al seu pis.

DIVENDRES, diàriament a partir de les 16:40h. a TV3, amb l'Helena Garcia Melero i l'Espartac Peran.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran helena garcia melero jaume madaula josep maria ramon torrell marc giró rafel vives 
Viernes, 5 de febrero de 2016 • 00:00h.

Aquest divendres sabrem tota l'actualitat teatral de l'agenda cultural d'Ana Boadas, que ens destacarà alguns dels muntatges de la cartellera actual, com per exemple "Els nostres tigres beuen llet". Veurem la manera de treballar a l'escenari de l'Albert Espinosa amb Mikel Iglesias (l'Ignasi a "Polseres vermelles"), Daniel Sicart (el Jofre a "La Riera") i Jaume Madaula (el Dani a "La Riera"). També entrevistem l'actriu Vicky Peña, "El Diccionario", que ens explicarà com veu la situació del teatre ara mateix a Catalunya, quatre mesos després de la pujada de l'IVA. L'Ana Boadas també ens donarà detalls de l'adaptació teatral d'Abel Folk de "Sí, 1r ministre", basada en la famosa sèrie britànica.

Una setmana més, torna la tertúlia de "La Riera", amb l'àvia Remei, David Balaguer, Ana Boadas, Pere Mas i Mercè Comes. En aquesta ocasió ens visita l'actor Lolo Herrero (l'Enric Batea a la sèrie). Per fi hem conegut l'Aurora, la mare biològica de la Mireia... és tal i com ens esperàvem? S'atrevirà la Mireia a conéixer-la? Mirarem d'entendre els motius que fan que la Mireia s'ho pensi tant abans de donar el pas. També analitzarem les amenaces de la setmana, les del Nil al casino però també les que està rebent la Sònia... en Víctor anirà més lluny? Han de patir l'Ernest i la Sònia per l'Ariadna? I atenció també a la bufetada que li ha clavat la Mercè a l'Andrea, no ha estat l'única de la Riera però... repassarem algunes de les bufetades més sonades de la sèrie.

I el nostre expert favorit en bones maneres, Marc Giró, tornarà una setmana més per obrir-nos els ulls amb relació a l'art de la bona educació, amb petits consells per fer més agradable la convivència entre les persones.
En directe, cada tarda fem DIVENDRES (16:40h.), amb Xavi Coral i Espartac Peran.

[ Tertulia de "La Riera" y la agenda cultural de Ana Boadas en "Divendres", 16:40h. Tv3 ]
En: Divendres Tv3 
Tags: albert espinosa ana boadas daniel sicart david balaguer jaume madaula la riera marc giró mercè comes mikel iglesias pere mas 
Viernes, 25 de enero de 2013 • 00:00h.

Jaume MadaulaAquesta tarda, a la tertúlia de "La Riera" ens visita el jove Dani, (paper que interpreta l'actor Jaume Madaula). A simple vista, Dani té tota la pinta de ser un ni-ni més, però la veritat és que el xaval s'ho curra. Desgraciadament, al pobre Dani se li ha acabat el contracte de tres mesos i, com no l'hi renoven, ha de buscar-se la vida com pot, fins i tot amb mètodes molt poc ortodoxos per aconseguir un salari. Amb els nostres tertulians habituals, Pep Anton Muñoz, l'àvia Remei, David Balaguer, Pere Mas i Ana Boadas, l'ajudarem a trobar un treball digne.

Avui també us presentem els "must" de la moda primavera estiu amb l'expert en tendències Marc Giró. I, abans d'anar-nos-en de vacances de Setmana Santa, us direm quina ha estat la declaració d'amor que ens ha arribat al cor, l' afortunada guanyadora del concurs "Catalunya s'estima", que s'emporta un viatge a París en hotel de luxe per a dues persones.

Tanquem la paradeta aquesta setmana, però tornem en rigorós directe el dia 26 a les 16:40h., per Tv3.

[ Dani busca curro ]

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer jaume madaula la riera marc giró pep a. muñoz pere mas 
Viernes, 15 de abril de 2011 • 00:10h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]