Ana Boadas
La nostra companya Ana Boadas ens parlarà d'algunes de les obres teatrals que estan actualment en cartell a Barcelona. Destacarem, "La plaza del diamante", la versió teatral en castellà de la famosa novel·la de Mercè Rodoreda, aquest cop protagonitzada per Lolita i dirigida per Joan Ollé. I també "Victòria", la història d'un triangle amorós enmig d'una ciutat atemorida per la dictadura, protagonitzada per Emma Vilarasau, Pere Arquillué i Nil Cardoner i dirigida per Pau Miró.

​Aquest dilluns, 9 de maig, el planeta Mercuri transitarà per davant del sol, un esdeveniment astronòmic curiós i que només passa una mitjana d'unes 13 vegades durant un segle i és quan s'alineen els tres cossos celestes, el Sol, Mercuri i la Terra. El nostre astrònom de capçalera, Àngel Massallé, ens explicarà alguna curiositat i quina és la millor manera d'observar-ho.

Encetem setmana des de Girona, capital del Gironès. És primavera i, com cada any per aquestes dates, la ciutat, i especialment el seu Barri Vell, multiplica la seva bellesa i capacitat de seducció amb motiu de la mostra "Girona, temps de flors". Per aquest motiu, veurem l'Espartac passejant pels punts de decoració més potents de la ciutat, veurem com van fer-ne la preparació i parlarem amb la gent que fa possible aquest esdeveniment primaveral.

DIVENDRES, amb l'Helena García Melero i l'Espartac Peran, dilluns 9 de maig a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas angel massallé espartac peran helena garcia melero 
Domingo, 8 de mayo de 2016 • 10:00h.