PLAYCRACKS
Aquest any, el Cap d'Any de TV3, comença a partir de les 22:40h. el 31 de desembre amb PLAYCRACKS 2017 on les cares més conegudes de la cadena pujaran a l'escenari per fer un playback total i posar-se en la pell dels artistes més coneguts i ballats de la història.

PLAYCRACKS: Bruno Oro
La gala per donar la benvinguda al nou any serà presentada per l'actor i cantant Bruno Oro. Un retorn molt esperat pels espectadors que durarà tota la nit fins les 2 de la matinada aproximadament. A més, els encarregats de presentar les campanades Carles Cuevas i Elisabet Casanovas, actors de "Merlí", també participaran a PLAYCRACKS 2017 com a duet musical.

PLAYCRACKS: Helena García Melero
Tots ells simularan ser l'artista original de la cançó que triïn perquè és un playback total: sense caracterització, a cara descoberta que, amb la seva actitud (que no amb la seva veu), intentaran defensar el tema tant com puguin. I en la tria de temes hi haurà sorpreses, perquè potser una noia cantarà amb veu de noi, un jove amb veu de gran... i mil combinacions que generaran molts moments inesperats i molt divertits.

PLAYCRACKS: Marc Martinez
Queda dit, doncs. Una nit dedicada i amenitzada pels cracks del playback a PLAYCRACKS 2017, amb Bruno Oro, el 31 de desembre, a les 22:40h., a TV3.

PLAYCRACKS 2017 es una producció de TV3 amb la col.laboració d'EL TERRAT.
En: Playcracks 2017 Tv3 
Tags: bruno oro espartac peran especial especial nochevieja helena garcia melero marc martínez 
Miércoles, 7 de diciembre de 2016 • 10:52h.