Ens visita un dels dramaturgs més prolífics de l'escena catalana, de fet ell és el responsable d'un gran nombre de sèries mítiques de Tv3, com "Nissaga de poder", "El cor de la ciutat" o fins i tot "Ventdelplà". En Josep Maria Benet i Jornet s'acostarà al DIVENDRES per permetre'ns descobrir com s'ho fa per a imaginar tants i tants personatges, i quina és la clau de l'èxit de les seves sèries.

Aquesta entrevista, igual que la secció de moda del Marc Giró, són un dels must see del programa d'avui. Què per què de cop i volta dic must see? Doncs perquè sóc cool, trendie, fashion... Marc Giró ens farà un repàs sobre el vocabulari que s'utilitza en el món dels que som guays. I així vosaltres també us podreu fer els moderns quan escrigueu en els vostres blogs sobre temes de moda, com "salvar el món":I complementarà la nostra taula d'actualitat la periodista Rosa Maria Calaf, que avui s'asseurà al nostre sofà en qualitat d'experta, per a parlar de com es tracta la corrupció a nivell penal en altres paisos; en altres paraules, quina pena els haguessin caigut als imputats en el cas Gürtel si estiguessin a la Xina?

I l'Espartac Peran continua tota aquesta setmana a Sant Celoni, on es veu que avui ha ajuntat ni més ni menys que a 24 nens que ens faran un ball molt especial. Tot ho veureu a les 16:30h., sintonitzant Tv3 en els vostres televisors o en la pantalla de l'ordinador, si li doneu aquí.

[ ¿Hacemos un 'Divendres'? ]

En: Divendres Tv3 
Tags: josep maria benet i jornet rosa maria calaf 
Martes, 3 de noviembre de 2009 • 00:08h.