Josep Ma. Benet i JornetCom molt bé sabeu, el Premi d'Honor de les Lletres Catalanes s'atorga a les persones que per la seva obra literària o científica, escrita en llengua catalana, han contribuït de manera notable i continuada a la vida cultural dels Països Catalans. Aquest any reconeixeran amb aquest guardó el dramaturg Josep Maria Benet i Jornet, que aquesta nit de dimarts rebrà el Premi d'Honor de les Lletres, durant la cerimonia que es farà al Palau de la Música de Barcelona. Però abans tindrem l'ocasió de parlar amb qui ha estat pare de les sèries de més gran èxit de TV3 (com ara "Nissaga de poder", "El cor de la ciutat", "Ventdelplà" i tantes més) al costat de Xavi Coral i Núria Coll.

Durant el segon dia d'Espartac Peran a Viladrau, continuarem coneixent més aspectes d'aquesta localitat, com ara la seva Fira de la Castanya, que tot i que es fa, naturalment, a l'octubre, promou la degustació d'aquest fruit durant tot l'any en forma de melmelada, mel, crema, castanyes en almívar... Parlarem de les propietats d'aquest fruit amb Montse Folch, nutricionista. Amb la doctora Folch també seguirem les indicacions corresponents a la dieta dels colors, que es troba en la seva sisena setmana i té un gran seguiment entre els nostres espectadors.

I abordarem l'actualitat amb la corresponent anàlisi per part dels tertulians d'aquesta taula dels dimarts: Marina Llansana, Francesc Romeu, Salvador Cardús, Manel Manchón, Pere Mas i Tian Riba.

DIVENDRES a:
divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: josep maria benet i jornet manel manchón marina llansana francesc romeu montse folch pere mas salvador cardús tian riba 
Martes, 11 de junio de 2013 • 00:12h.

Ens visita un dels dramaturgs més prolífics de l'escena catalana, de fet ell és el responsable d'un gran nombre de sèries mítiques de Tv3, com "Nissaga de poder", "El cor de la ciutat" o fins i tot "Ventdelplà". En Josep Maria Benet i Jornet s'acostarà al DIVENDRES per permetre'ns descobrir com s'ho fa per a imaginar tants i tants personatges, i quina és la clau de l'èxit de les seves sèries.

Aquesta entrevista, igual que la secció de moda del Marc Giró, són un dels must see del programa d'avui. Què per què de cop i volta dic must see? Doncs perquè sóc cool, trendie, fashion... Marc Giró ens farà un repàs sobre el vocabulari que s'utilitza en el món dels que som guays. I així vosaltres també us podreu fer els moderns quan escrigueu en els vostres blogs sobre temes de moda, com "salvar el món":I complementarà la nostra taula d'actualitat la periodista Rosa Maria Calaf, que avui s'asseurà al nostre sofà en qualitat d'experta, per a parlar de com es tracta la corrupció a nivell penal en altres paisos; en altres paraules, quina pena els haguessin caigut als imputats en el cas Gürtel si estiguessin a la Xina?

I l'Espartac Peran continua tota aquesta setmana a Sant Celoni, on es veu que avui ha ajuntat ni més ni menys que a 24 nens que ens faran un ball molt especial. Tot ho veureu a les 16:30h., sintonitzant Tv3 en els vostres televisors o en la pantalla de l'ordinador, si li doneu aquí.

[ ¿Hacemos un 'Divendres'? ]

En: Divendres Tv3 
Tags: josep maria benet i jornet rosa maria calaf 
Martes, 3 de noviembre de 2009 • 00:08h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]