Helena García Melero
Començarem el programa amb una taula formada per Quim Nadal, Joan Puigcercós, Montserrat Nebrera, Pere Macias, Antonio Franco i Tian Riba. Amb ells debatrem l'actualitat política, social i cultural de les últimes hores i destacarem, entre altres temes, la convocatòria de noves eleccions per formar un nou govern de l'Estat i la nova campanya electoral que es posarà en marxa aviat.

Ens falta temps per cuinar? Comprem el que ens cal quan anem al supermercat? Tenim un menú i una dieta equilibrats? Avui sabrem com hem de fer la compra ideal per poder elaborar fàcilment un menú setmanal sa i equilibrat amb Carmen Ferrer, professora d'higiene alimentària a la Facultat de Ciències de la Salut de la URL.

Des de Terrassa parlarem del texà i de tot el que l'envolta: moda, tendències, com customitzar-los i com ser creatius amb la tela texana.

DIVENDRES, amb l'Helena García Melero i l'Espartac Peran, dimecres 4 de maig a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: antonio franco joan puigcercós montserrat nebrera pere macias quim nadal tian riba 
Miércoles, 4 de mayo de 2016 • 00:02h.

Joan PuigcercósHoy viene al programa un hombre que tiene más opciones de ser presidente de la Generalitat que de ser nombrado andaluz del año. El candidato de ERC a las elecciones catalanas, Joan Puigcercós, que es el centro de la polémica política de la semana después de asegurar literalmente "Madrid es una fiesta fiscal y en Andalucía no paga impuestos ni Dios". Le preguntaremos por esas declaraciones que han provocado mil reacciones incluso en Facebook donde se han creado grupos como éste o éste.

Y además hoy desempolvaremos el teléfono del "llamar por llamar" y sacaremos el listín telefónico para llamar al tun-tun a ver qué pasa.

Y mañana: Jorge Lorenzo.

En: BNyBFN laSexta 
Tags: joan puigcercós 
Miércoles, 17 de noviembre de 2010 • 12:06h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]