Marc GiróAvui comença l'estiu, època en què veiem coses com gent passejant amb sandàlies i mitjons, dones amb biquini comprant en un súper o nens que juguen a pilota a la sorra a dos pams nostre. Què cal i què no cal fer a l'estiu? Ens ho concretarà Marc Giró, dins d'una ruta de bons modals a tenir molt en compte per no perdre la fe en el bon gust dels humans durant l'etapa més calorosa de l'any. Tot en format tertúlia en companyia de Sílvia Soler, Imma Sust i Carolina Ferre.

Us heu preguntat alguna vegada com es ven Catalunya internacionalment a nivell turístic? Com es veu la marca "Catalunya" arreu del món? Parlarem d'aquest tema amb Jordi Secall, director de màrqueting de l'Agència Catalana de Turisme; Francesc Cabana, advocat i historiador de l'economia, i els col.laboradors del programa Màrius Carol i Tian Riba. També tindrem una connexió en directe amb Antoni Bassas des de Boston, per saber de primera mà com veuen la marca "Catalunya" des de l'altra banda de l'Atlàntic.

També sabrem què no ens podem perdre quan visitem El Prat de Llobregat i rememorarem els cinemes d'abans (els preus, les actituds, les olors, les il.lusions...) amb Josep Maria Solé i Sabaté.

Conduït per Xavi Coral i Espartac Peran. 16:30h. Tv3.

[ Un verano con buen gusto en "Divendres", 16:35h. en Tv3 ]
En: Divendres Tv3 
Tags: antoni bassas carolina ferre francesc cabana imma sust jordi secall josep maria solé i sabaté marc giró màrius carol sílvia soler tian riba 
Jueves, 21 de junio de 2012 • 00:00h.

'Eva' de Kike MaílloEl futur ja és aquí, i els robots ens esperen molt a la vora. La increïble evolució de la intel.ligència artificial en els últims anys ha permès crear prototips de robots humans, massa humans. Aquest és el tema que ha escollit el jove realitzador Kike Maíllo per al seu primer llargmetratge, "Eva". Somien els androides amb ovelles elèctriques? Doncs resulta que sí.

"Eva" ha estat qualificada per molts dels que entenen d'això com la primera pel.lícula de robots del cinema espanyol, tot i que realment ja es feien pel.lis d'androides a Espanya fa anys, en teniu un exemple aquí, (però això és un altre tema... ) El cas és que Claudia Vega, l'actriu que interpreta al robot Eva a la pel.lícula, vindrà aquesta tarda a DIVENDRES, al costat del director dels videoclips de "Manos de Topo", per presentar aquesta joieta que va inaugurar la darrera edició del Festival de Cinema Fantàstic de Sitges.

I com cada dijous, toca parlar d'economia: avui hem volgut endinsar-nos al món dels emprenedors, que són els que ens fan falta per aixecar el país i fugir de la crisi. Però, qualsevol persona pot ser emprenedora? L'emprenedor, neix o es fa? Respondrem a aquestes i altres qüestions al costat de l'economista Francesc Cabana, amb la Presidenta de l'Associació Independent de Joves Empresaris de Catalunya, Marta Martí, i amb el professor d'Economia i Empresa de la UPF, Xavier Cuadras.

I molt més: humor, nutrició, viatges... tot conduït pel bon fer dels presentadors Xavi Coral i Espartac Peran.

És un plaer tenir cada tarda vida intel.ligent amb ganes de més DIVENDRES (16:40h., a Tv3).

[ Daniel Brühl, Claudia Vega i Kike Maíllo visitan "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: claudia vega francesc cabana kike maíllo marta martí xavier cuadras 
Jueves, 27 de octubre de 2011 • 00:00h.

XinaComença l'any nou xinès, i a DV volem parlar de l'onada de cultura popular que vivim procedent de la Xina, el país amb un índex més alt de població del planeta, en el qual no tot es redueix a la Gran Muralla i els "rollitos de primavera". Aquesta tarda, ens acompanyaran xinesos que viuen i treballen a Catalunya, així que aprofitarem per preguntar-los tot allò que sempre vam voler saber sobre una cultura en alça, i molt apreciada a Occident.

Com cada dijous, també tornarem a prendre el pols a la complicada situació econòmica mundial, avui amb grans savis experts en el tema: l'economista Gonzalo Bernardo, el periodista Albert Closas i l'historiador Francesc Cabana.

Ens acomiadarem de Valls, ciutat castellera que ens ha acollit aquesta setmana, al costat del periodista Ivan Rodón, que ens explicarà tot allò que no ens podem perdre de les "Decennals" que se celebren aquests dies.

DIVENDRES, 16:35h., Tv3.

[ Economía mundial y cultura china en DV ]

En: Divendres Tv3 
Tags: albert closas francesc cabana ivan rodón 
Jueves, 3 de febrero de 2011 • 00:12h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]