Marc GiróAvui comença l'estiu, època en què veiem coses com gent passejant amb sandàlies i mitjons, dones amb biquini comprant en un súper o nens que juguen a pilota a la sorra a dos pams nostre. Què cal i què no cal fer a l'estiu? Ens ho concretarà Marc Giró, dins d'una ruta de bons modals a tenir molt en compte per no perdre la fe en el bon gust dels humans durant l'etapa més calorosa de l'any. Tot en format tertúlia en companyia de Sílvia Soler, Imma Sust i Carolina Ferre.

Us heu preguntat alguna vegada com es ven Catalunya internacionalment a nivell turístic? Com es veu la marca "Catalunya" arreu del món? Parlarem d'aquest tema amb Jordi Secall, director de màrqueting de l'Agència Catalana de Turisme; Francesc Cabana, advocat i historiador de l'economia, i els col.laboradors del programa Màrius Carol i Tian Riba. També tindrem una connexió en directe amb Antoni Bassas des de Boston, per saber de primera mà com veuen la marca "Catalunya" des de l'altra banda de l'Atlàntic.

També sabrem què no ens podem perdre quan visitem El Prat de Llobregat i rememorarem els cinemes d'abans (els preus, les actituds, les olors, les il.lusions...) amb Josep Maria Solé i Sabaté.

Conduït per Xavi Coral i Espartac Peran. 16:30h. Tv3.

[ Un verano con buen gusto en "Divendres", 16:35h. en Tv3 ]
1
[ Páginas: 1 / 1 ]