'Divendres'Donarem per finalitzada aquesta memorable setmana a Palau-Solità i Plegamans amb un  DIVENDRES especial, on tornarem a parar la taula de "La Riera", la tertúlia interactiva on la participació dels espectadors a través de les xarxes socials n’és protagonista.

Aquesta setmana parlarem de l'intent de suïcidi de l'Edgar: quines conseqüències tindrà per a la fonda i, sobretot, per a ell? Pot fer canviar això els plans que tenia l'Enric per a la fonda? L'Albert i la Núria estan molt preocupats per la Consol... i, sobretot, pels seus diners... trobaran la manera de tenir-la sota control? Farà això que la Núria i l'Albert es tornin a unir com a parella, o els acabarà de separar del tot? I, finalment, parlarem del Dani... la Míriam li ha dit aquesta setmana que és un amargat: hi esteu d'acord?

Com sempre, Espartac Peran serà el mestre de cerimònies, al costat dels tertulians especialistes en la sèrie: l’àvia Remei, David Balaguer, Ana Boadas, Pere Mas i Fermí Fernàndez.

A més a més, fem la prèvia del Madrid-Barça de diumenge i comentem el que hagi deparat el sorteig de quarts de final de la Lliga de Campions que s’ha fet al matí amb Lluís Canut, Marta Carreras i Tian Riba.

El nostre expert en bona educació i bones maneres, Marc Giró, contestarà els dubtes dels espectadors sobre bon gust. En aquesta ocasió, parlarem de com portar amb elegància les al·lèrgies primaverals i de com tractar aquella amiga que et té enveja i t’ho copia tot.
 
Marxarem de cap de setmana amb la música d’Andrea Motis, Eva Fernández, Magalí Datzira i Joan Chamorro, que ens interpreten "What’s this thing called love" a l’escenari de DIVENDRES.

DIVENDRES, sempre en directe. 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: andrea motis eva fernández joan chamorro lluís canut magalí datzira marc giró marta carreras tian riba 
Viernes, 21 de marzo de 2014 • 00:03h.

Paco TousEsta noche nos visita el actor Paco Tous, al que todos conocimos en el papel de policía en la serie "Los hombres de Paco".
Hoy sus hombres en el plató serán Andreu y Berto porqué él viene para hablarnos de su nuevo trabajo, esta vez en el cine, en la peli "23F" que, evidentemente, trata del golpe de estado del que la semana que viene se cumplen 30 años. Paco Tous es el protagonista de la película y del golpe, es decir, que le toca hacer del coronel Tejero. Esperemos, pues, que no entre al plató al grito de "¡quieto todo el mundo!".

La peli la podremos ver dentro de una semana en los cines de todo el país. Y si os preguntáis ¿qué día será dentro de una semana? la respuesta está en el título de la peli: 23 de febrero, claro.Y además escucharemos en directo la música de Andrea Motis. Una joven de tan solo 15 años que canta y toca el saxo como una auténtica profesional del jazz. ¡No os lo perdáis! Estaremos a les 22:15h. en laSexta2 y a partir de medianoche en laSexta.

Y mañana: Sergio Dalma y el Mag Lari.

En: BNyBFN laSexta 
Tags: andrea motis lasexta2 paco tous 
Miércoles, 16 de febrero de 2011 • 11:56h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]