'Divendres'Donarem per finalitzada aquesta memorable setmana a Palau-Solità i Plegamans amb un  DIVENDRES especial, on tornarem a parar la taula de "La Riera", la tertúlia interactiva on la participació dels espectadors a través de les xarxes socials n’és protagonista.

Aquesta setmana parlarem de l'intent de suïcidi de l'Edgar: quines conseqüències tindrà per a la fonda i, sobretot, per a ell? Pot fer canviar això els plans que tenia l'Enric per a la fonda? L'Albert i la Núria estan molt preocupats per la Consol... i, sobretot, pels seus diners... trobaran la manera de tenir-la sota control? Farà això que la Núria i l'Albert es tornin a unir com a parella, o els acabarà de separar del tot? I, finalment, parlarem del Dani... la Míriam li ha dit aquesta setmana que és un amargat: hi esteu d'acord?

Com sempre, Espartac Peran serà el mestre de cerimònies, al costat dels tertulians especialistes en la sèrie: l’àvia Remei, David Balaguer, Ana Boadas, Pere Mas i Fermí Fernàndez.

A més a més, fem la prèvia del Madrid-Barça de diumenge i comentem el que hagi deparat el sorteig de quarts de final de la Lliga de Campions que s’ha fet al matí amb Lluís Canut, Marta Carreras i Tian Riba.

El nostre expert en bona educació i bones maneres, Marc Giró, contestarà els dubtes dels espectadors sobre bon gust. En aquesta ocasió, parlarem de com portar amb elegància les al·lèrgies primaverals i de com tractar aquella amiga que et té enveja i t’ho copia tot.
 
Marxarem de cap de setmana amb la música d’Andrea Motis, Eva Fernández, Magalí Datzira i Joan Chamorro, que ens interpreten "What’s this thing called love" a l’escenari de DIVENDRES.

DIVENDRES, sempre en directe. 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: andrea motis eva fernández joan chamorro lluís canut magalí datzira marc giró marta carreras tian riba 
Viernes, 21 de marzo de 2014 • 00:03h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]