Jaime PeñafielEns hem ficat al blog de Jaime Peñafiel, cronista social especialitzat en la història de la monarquia espanyola, per veure quina és la seva opinió sobre la família reial tenint en compte els últims (i tèrbols) esdeveniments que l'envolten. Sobre els suposats rumors de ruptura matrimonial del monarca Joan Carles, diu Peñafiel: "Encara no se sap com celebraran les noces d'or Joan Carles i Sofia. Jo els recomanaria que ho fessin amb un minut de silenci...". I sobre com està portant la casa reial l'escàndol del "cas Urdangarin": "Mentre el rei es recupera d'una segona operació, la reina ha tornat de nou a Washington per visitar la seva filla Cristina. Li deuen haver advertit que s'abstingui de fotografiar-se amb l'impresentable gendre... O, per "fastiguejar", ho tornarà a fer?". Aquesta tarda, Jaime Peñafiel ens visita sense pèls a la llengua al plató del magazín DIVENDRES, per parlar sobre la situació de la monarquia espanyola, al costat de Manel Cuyàs i Màrius Carol.

Sabem que el llistó estarà molt alt després d'una tertúlia d'aquesta magnitud, però seguirem endavant amb una proposta molt bèstia. Obrim un nou consultori sobre animals de companyia amb els veterinaris Xavier Vergés i Marta Pla, del programa de Tv3 "Veterinaris". Si teniu alguna consulta sobre la vostra mascota, dirigiu-vos al Facebook del programa. Les més interessants es llegiran en directe.

I avui, que és l'últim dia que passem al Garraf, hem quedat amb l'humorista David Guapo perquè ens ensenyi l'altra cara de "Castefa". També compartirem una part del programa amb el guanyador del concurs Bruce Springsteen, que acaba d'arribar de Nova York de conèixer The Boss.

Us esperem una tarda més a DIVENDRES, en directe a les 16:40h., a Tv3.

Foto de Nines Mínguez

[ Hoy en "Divendres": 100% Jaime Peñafiel ]
En: Divendres Tv3 
Tags: david guapo jaime peñafiel manel cuyàs màrius carol marta pla xavier vergés 
Jueves, 10 de mayo de 2012 • 00:00h.

Jaime PeñafielAquesta tarda ens visita l'home que en sap més, sobre la monarquia del nostre país i també de l'estranger: Jaime Peñafiel. El periodista torna a publicar un llibre basat en l'univers de la reialesa, en aquesta ocasió prenent la figura no només del rei Joan Carles com a protagonista, sinó que també se centra en la dels reis de Bèlgica, Noruega i Suècia, per replantejar-se les seves respectives futures abdicacions. A "El Rey no abdica", Peñafiel exerceix d'home avançat al seu temps i ens explica com seran les coses, quan els reis actuals passin a millor vida i arribi el moment de la continuació d'aquestes monarquies. Li preguntarem per les relacions entre Catalunya i la Casa Reial, al costat de Jordi Barbeta i Manel Cuyàs.

També tornarà al plató el catedràtic en Economia Xavier Sala Martín, i des de la Seu d'Urgell descobrirem els nous usos que tenen alguns productes catalans de tota la vida, com el buff barretina o la copa porró.

DIVENDRES, cada tarda en directe a les 16:40H. a Tv3.

[ Hoy en DV: Jaime Peñafiel ]

En: Divendres Tv3 
Tags: jaime peñafiel jordi barbeta manel cuyàs xavier sala martín 
Jueves, 17 de febrero de 2011 • 00:10h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]