INSTINT: Javier Mariscal + Andreu Buenafuente
Els colors mostren el pas de les estacions. El canvi de llum influeix en les nostres emocions. Per davant dels nostres ulls passa, cada dia, la història del món en colors. El dissenyador Javier Mariscal, amb la seva capacitat de showman, una pantalla i una bossa amb quatre objectes, converteix una conferència en un divertit espectacle per demostrar que a través del disseny es pot comunicar tot, que les emocions ens fan evolucionar, i que tots els colors són bonics.

Andreu Buenafuente presenta aquest INSTINT de Mariscal. Amic i còmplice d'estètiques i idees, el conegut comunicador ajudarà a conèixer al gran públic l'autèntica i atractiva personalitat d'un dels dissenyadors més importants de la història.

"Història dels colors", l'INSTINT de Javier Mariscal presentat per Andreu Buenafuente. El proper 30 de juny a les 20h. al Barts (Avda. Paral.lel, 62, Barcelona). Venda d'entrades: instint.tv

INSTINT a:
Instint.tv | @Instint_tv | Google+ | Pinterest | Vimeo | Instagram

En: Instint 
Tags: andreu buenafuente barts el terrat instint javier mariscal the project 
Lunes, 19 de mayo de 2014 • 19:45h.

Javier Mariscal i Fernando TruebaAvui visiten el plató de DIVENDRES els creadors de "Chico & Rita", Fernando Trueba i Javier Mariscal. Com bé sabeu tots, la pel.li ha estat guardonada amb un Goya en la categoria de millor pel.lícula d'animació i és el resultat de diversos anys de desenvolupament creatiu de tots dos autors, Trueba als comandaments del guió i Mariscal dirigint l'apartat visual. La pel.li és una delícia per a la vista i l'oïda, ja que la banda sonora és d'un dels grans del bolero, el mític Bebo Valdés. Així que a ritme d'aquesta música, ens traslladarem a Salt, la població que hem visitat aquesta setmana, on ens espera Espartac Peran per ballar al costat de Quique Guasch, Josep Lluís Merlos i altres amics que han anat fent al llarg d'aquests últims dies.

I com cada dijous toca parlar d'economia. Tornem a prendre la temperatura a la crisi mundial i us donarem un bon grapat de consells per treure més partit als vostres euros i arribar més folgats a fi de mes.

DIVENDRES, cada dia en directe a les 16:40h., a Tv3.

[ Un "Divendres" con Fernando Trueba y Javier Mariscal ]

En: Divendres Tv3 
Tags: fernando trueba javier mariscal josep lluís merlos quique guasch 
Jueves, 24 de febrero de 2011 • 00:09h.

Fernando Trueba y Javier MariscalEsta será una noche de parejas en BFN. Andreu tendrá enfrente, como siempre, a Berto & Ana. Además nos visitan Fernando & Javier o lo que es lo mismo Trueba & Mariscal para hablarnos de su proyecto en común: la película "Chico & Rita". Se trata de un peliculón que se estrena este viernes y que viene abalado por múltiples premios: un Goya, mejor película en el Festival Internacional de Animación de Holanda y el Premio Cineuropa del Festival de cine europea Arcs.

"Chico & Rita" es una historia de amor entre un pianista y una cantante a quienes el destino va uniendo y separando como si de la letra de un bolero se tratara. Además cuenta con una banda sonora espectacular con música de Bebo Valdés.Y además analizaremos lo que pasa en Libia con Gadafi y su paraguas.

Y mañana: Rosario Flores.

En: BNyBFN laSexta 
Tags: fernando trueba javier mariscal lasexta2 
Martes, 22 de febrero de 2011 • 13:03h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]