Joan Enric BarcelóLa setmana passada vam aclarir conceptes com "sobirania" i "estat" amb Ferran Requejo, catedràtic de Ciència Política de la Universitat Pompeu Fabra. Aquest dijous tornem a comptar amb la participació del professor Requejo a la nostra tertúlia d'actualitat. Al costat de Tian Riba i conduïda per Xavi Coral, en aquesta ocasió la tertúlia girarà entorn d'altres problemes que afecten directament la bona salut del nostre sistema polític i judicial, com el recent escàndol de corrupció que implica directament el PP i els seus mandataris.

Continuarem descobrint amb el jove emprenedor Pau Garcia-Milà propostes de negoci sorgides a Catalunya i que estan triomfant per la seva originalitat i plantejament. Com una empresa de versions músical s "a la carta", una emissora de taxis ecològica o els creadors de la bossa-tovallola definitiva per anar al gimnàs.

A més, anirem darrere dels passos d'Espartac Peran, en aquest últim dia a Vidreres, localitat on hi ha extenses zones de sureres que van donar lloc a la tradicional indústria del tap de suro. Repassarem la importància d'aquesta activitat a la zona i descobrirem tot el que s'ha de saber sobre els taps de suro amb la sommelier Meritxell Falgueras.

I abans de marxar, tenim una cita amb Joan Enric Barceló, de la banda de pop català Els amics dels arts, que coneix Vidreres com el palmell de la seva mà i ens portarà a veure'n els racons més emblemàtics, com el casc antic, la Torre i pantans de Llobet i la "Petja de Sant Martí".

Us hi esperem! 16:40h. Tv3.

[ Conociendo Vidreres junto a Joan Enric Barceló, de Els amics de les arts, a "Divendres, 16:40h. Tv3 ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ferran requejo joan enric barceló meritxell falgueras pau garcia-milà tian riba 
Jueves, 7 de febrero de 2013 • 00:00h.

EnderrockLes seves composicions poc tenen a veure amb el so C86, i diguem que el shoegaze també els queda una mica lluny. Però a Catalunya s'han forjat un bon grapat de bandes de música pop, que utilitzen el català com a idioma transmissor d'emocions, i que ahir van viure una gran nit, la nit dels premis Enderrock. La gala va estar presentada per @Xavi_Coral, i avui a DIVENDRES hem volgut traçar un itinerari sonor per l'escena musical del moment, per saber bé qui és qui dins del pop català. Grups emergents i uns altres més consolidats, tots ells estaran representats aquesta tarda, amb la presència en el plató d'alguns dels guardonats en els premis Enderock, com Lluís Gavaldà d'Els Pets i Joan Enric Barceló d'Els Amics de les Arts.

I aquesta tarda tornem a embolicar-la de nou amb la taula de debat més equilibrada de la setmana: tres homes (Màrius Carol, Jose Corbacho i Tian Riba) i tres dones (Sílvia Soler, Imma Sust i Carolina Ferre), intentaran arribar a un acord respecte a les qualitats que ha de tenir la parella perfecta.

I atenció a les connexions al costat d'Espartac Peran i la Dra. Folch des de Les Borges Blanques. Avui us expliquem tots els usos terapèutics que li podeu donar a l'oli.

DIVENDRES, en directe a les 16.40, a Tv3.

[ Catalán, idioma POP ]

1
[ Páginas: 1 / 1 ]