Xavier Sardà i Tian Riba a "Divendres"L'actualitat sempre ha estat un dels eixos a partir del qual hem construït nombroses tertúlies a DIVENDRES. Aquesta tarda, el diàleg girarà entorn de la vaga general convocada per demà. Així doncs, avui toca parlar de sindicats, treballadors, i reformes laborals, al costat dels nostres col.laboradors Xavier Sardà, Ernest Folch, Marina Llansana, Jordi Barbeta, Rafel Nadal i Tian Riba.

Aquesta tarda també farem una mica de turisme a Cornellà de Llobregat, al costat de l'exjugador d'handbol del Barça Enric Masip, que ens descobrirà els racons amb més encant d'aquesta localitat, que és la seva ciutat natal. La tarda es cobrirà dels colors que respiren les vinyetes dels més grans personatges del còmic creats a Catalunya, des de Massagran fins a Superlópez, a qui recordarem també des de Cornellà de Llobregat, al costat d'Oscar Nebreda i Pilarín Bayés.

Abans de marxar, escalfarem motors de cara al partit de Champions d'aquesta nit, que enfrontarà el Milan i al Barça, i ho farem amb uns grans entesos en això que es coneix com la "màgia" del futbol: Pau Escribano i Queco Novell, del "Crackòvia".

En directe, 16:35h., a Tv3.

[ La huelga general, tema central en la tertúlia de "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: enric masip ernest folch jordi barbeta marina llansana òscar nebreda pau escribano pilarín bayés queco novell rafel nadal tian riba xavier sardà 
Miércoles, 28 de marzo de 2012 • 00:00h.

Òscar NebredaAvui ens visiten tres grans noms propis de l'humor gràfic d'aquest país: els dibuixants Miquel Ferreres, Toni Batllori i Òscar Nebreda. Coneixerem l'ofici de l'humorista des d'un altre punt de vista, el que comporta concentrar la sàtira social en una única vinyeta, un únic "frame" que en ocasions passa a la posteritat com una petita obra d'art de paper i tinta. Encara que per tinta, la que ha corregut com un torrent en els últims dies parlant sobre el xoc del Barça i el Madrid, que es tornen a enfrontar avui a la Champions League. Nosaltres parlarem del partit durant la tertúlia amb Carolina Ferre, Imma Sust, Sílvia Soler, Jose Corbacho, Màrius Carol i Tian Riba. Bé, parlarem del partit... i de com el futbol afecta la vida en parella.

I continuem a Platja d'Aro, aquesta tarda, al costat de la nostra nutricionista de capçalera, la Dra. Montse Folch, que ens explicarà com preparar l'"operació biquini" amb una fórmula infal.lible per perdre tres quilos abans de l'estiu.

A les 16:35h., per Tv3.

I demà: Rosa Maria Sardà i Verónica Forqué.

[ Grandes del humor gráfico en "Divendres" ]

En: Divendres Tv3 
Tags: carolina ferre imma sust jose corbacho màrius carol miquel ferreres montse folch òscar nebreda sílvia soler tian riba toni barllori 
Miércoles, 27 de abril de 2011 • 00:02h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]