Eloi VilaAl programa d'aquest dijous ens visitaran Eloi Vila i Albert Om. El primer acaba de publicar el llibre "Cartes des del front", en què a través de vint missives, descobrirem com era la vida al front durant la Guerra Civil per a persones com, per exemple, l'avi de l'Albert Om... i l'avi del Xavi Coral!

Al matí haurà tingut lloc l'esperada trobada entre Artur Mas i Mariano Rajoy. Durant el programa analitzarem els resultats de la reunió a la tertúlia d'actualitat amb Xavier Sardà, Josep Maria Solé i Sabaté, Enric Lacalle i Jaume Barberà.

I des de Tona aprendrem a fabricar joguines amb materials de casa que ja no fem servir, com ara somiers, rodes de bicicleta, pals d'escombra o calaixos.

Fem un "Divendres" cada tarda en directe, 16:30h. a Tv3.

[ Eloi Vila y Albert Olm presentan "Cartas desde el frente" en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: albert om eloi vila enric lacalle jaume barberà josep maria solé i sabaté xavier sardà 
Jueves, 20 de septiembre de 2012 • 00:00h.

Carolina Ferre, Jose Corbacho, Tian Riba i Imma SustUna setmana més, la taula de debat es revoluciona a DV amb les maneres de veure la vida i les ocurrències de Carolina Ferre, Imma Sust, Sílvia Soler, Jose Corbacho i Tian Riba. Avui tenim la presència especial de l'escriptor i periodista Eloi Vila, que, arran de la seva nova novel.la "Una paraula de més", donarà peu perquè els nostres col.laboradors parlin sobre l'eròtica del poder i els seus límits.

Coincidint amb el nou cicle lunar que comença aquesta nit, ens visita en  el meteoròleg Dani Ramírez i l'astròleg Tristán Llop, per conèixer una mica millor el comportament de la lluna, i veure què hi ha de cert en les propietats que se li atribueixen. Si teniu alguna foto xula d'aquest astre, no dubteu a publicar-la al Facebook del programa. Les comentarem aquesta tarda.

I seguim a Banyoles, avui amb la nostra experta en nutrició de capçalera, la Dra. Montserrat Folch, que ens explica tot el que sempre vam voler saber i mai ens vam atrevir a preguntar sobre els aliments afrodisíacs. Quan caigui la tarda al costat del llac, també tenim una cita amb Marc Giró, que arriba amb les noves tendències en calçat per aquesta primavera-estiu.

DIVENDRES, un magazín cultural que pots veure durant cinc llunes seguides, en directe, a les 16:40h., per Tv3.

[ Lunáticos en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: carolina ferre dani ramírez doctora folch eloi vila imma sust jose corbacho sílvia soler tian riba tristán llop 
Martes, 17 de mayo de 2011 • 00:53h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]