Espartac PeranCom podem evitar els efectes negatius dels excessos d'alimentació d'aquestes festes? Quines accions podem fer de manera individual per desintoxicar el nostre organisme? Aquest dimarts, la nutricionista del programa DIVENDRES, la doctora Montse Folch, ens visita a Guardiola de Berguedà per proposar-nos una dieta depurativa a base de caldos o liquats per millorar cada òrgan del nostre cos.

Salut, diners, amor... Avui també ens hem volgut interessar pel designi dels astres de cara a aquest nou any que comença. Rebrem a plató l'astròleg Tristan Llop, amb un rigorós resum del que li espera a cada signe durant el 2013.

Aprofitant la nostra estada a Guardiola de Berguedà, coneixerem les propietats d'un aliment ancestral molt característic d'aquesta comarca: el blat de moro escairat. Amb la nostra col·laboradora i especialista en alimentació Núria Coll, sabrem els beneficis d'aquest aliment i algunes maneres de consumir-ne en el dia a dia.

Gonzalo Bernardos, Rafael Nadal, Antonio Franco, Marina Llansana, Pere Mas i Tian Riba són els integrants de la taula en què comentarem tot el que hagi passat i que sigui d'actualitat aquest dimarts.

Any nou, noves il·lusions i molts més DIVENDRES. Segueix-nos cada tarda en directe, 16:40h., a Tv3.

[ Dieta depurativa, actualidad y el designio de los astros en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: antonio franco gonzalo bernardos marina llansana montse folch núria coll pere mas rafael nadal tian riba tristán llop 
Martes, 8 de enero de 2013 • 00:00h.

Carolina Ferre, Jose Corbacho, Tian Riba i Imma SustUna setmana més, la taula de debat es revoluciona a DV amb les maneres de veure la vida i les ocurrències de Carolina Ferre, Imma Sust, Sílvia Soler, Jose Corbacho i Tian Riba. Avui tenim la presència especial de l'escriptor i periodista Eloi Vila, que, arran de la seva nova novel.la "Una paraula de més", donarà peu perquè els nostres col.laboradors parlin sobre l'eròtica del poder i els seus límits.

Coincidint amb el nou cicle lunar que comença aquesta nit, ens visita en  el meteoròleg Dani Ramírez i l'astròleg Tristán Llop, per conèixer una mica millor el comportament de la lluna, i veure què hi ha de cert en les propietats que se li atribueixen. Si teniu alguna foto xula d'aquest astre, no dubteu a publicar-la al Facebook del programa. Les comentarem aquesta tarda.

I seguim a Banyoles, avui amb la nostra experta en nutrició de capçalera, la Dra. Montserrat Folch, que ens explica tot el que sempre vam voler saber i mai ens vam atrevir a preguntar sobre els aliments afrodisíacs. Quan caigui la tarda al costat del llac, també tenim una cita amb Marc Giró, que arriba amb les noves tendències en calçat per aquesta primavera-estiu.

DIVENDRES, un magazín cultural que pots veure durant cinc llunes seguides, en directe, a les 16:40h., per Tv3.

[ Lunáticos en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: carolina ferre dani ramírez doctora folch eloi vila imma sust jose corbacho sílvia soler tian riba tristán llop 
Martes, 17 de mayo de 2011 • 00:53h.

OfiucoEl món de l'astrologia, tal com el coneixíem fins ara, està a punt de canviar per sempre. L'arribada del nou signe del zodíac, Ofiuco, ha trasbalsat tot un col.lectiu de lectors, seguidors de les pàgines de l'horòscop en diaris i revistes, que han vist com els dies del mes als quals pertanyia el seu signe s'han desplaçat i, de cop i volta, han hagut d'enfrontar-se a dues crues realitats: la primera, que ara pertanyen a un altre signe zodiacal, i la segona (i més terrible) que totes les prediccions que han llegit –i els han condicionat- al llarg de tota la seva vida... són una farsa!

Amb aquest panorama, els del DV han cridat als astròlegs Helena Teixidor i Tristán Llop per parlar sobre quina és la influència real en els astres de l'arribada d'aquest nou signe, i de passada saber algunes prediccions per aquest any.

I si crèieu que això de casar-se era una novetat només per als matrimonis gais, estigueu atents al programa, perquè des de Ripoll us mostrarem una nova manera de donar el "sí, vull".

Cada dia és DIVENDRES, el magazín de les tardes de Tv3.

[ Ofiuco, el 13º pasajero ]

En: Divendres Tv3 
Tags: helena teixidor tristán llop 
Martes, 25 de enero de 2011 • 00:10h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]