Xavier Sala i MartínNo sabem si és perquè viu a cavall entre NY i Barcelona o perquè els colors de les seves jaquetes canvien constantment, però la veritat és que les classes d’economia del catedràtic Xavier Sala i Martín, no deixen ningú indiferent. La seva visió sobre la situació i gestió actual de l’economia global, converteix cadascuna de les intervencions al programa en autèntiques classes pràctiques, que ens ajuden a comprendre millor el món que ens envolta. Aquesta tarda torna al programa i volem que participeu en el debat que proposem cada dijous amb els vostres comentaris i opinions a través de Twitter i Facebook.

Avui també es compleixen 30 anys de l'entrada en vigor de la llei del divorci. Sabrem quina és la situació actual en l'aspecte legal de les separacions, amb l'advocat Daniel Vosseler.

I abans de marxar de Sant Esteve de Palautordera, us presentem Jimmy Bold, un expert en perfums que ens donarà consells sobre bones olors. I l'Espartac Peran ens ha preparat una ruta pels racons més emblemàtics d'aquesta població.

DIVENDRES, en directe, cada tarda després de "La Riera", 16:40h. a Tv3.

[ Economía práctica con Xavier Sala i Martín ]
En: Divendres Tv3 
Tags: daniel vosseler jimmy bold xavier sala martín 
Jueves, 16 de junio de 2011 • 00:30h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]