DivendresA la redacció de DIVENDRES ens encanta la proposta del festival Sons del Món, el primer festival que combina música, vins i gastronomia. Per conèixer de prop aquesta iniciativa ens visiten els seus organitzadors: Santi Balmes, cantant de Love of Lesbian, el sommelier Roger Viusà i el cuiner Natxo Arola. Al costat d'ells coneixerem que vins i aliments es troben en sintonia amb un cert tipus de música.

Sovint es diu que després de les vacances augmenta el nombre de separacions. Nosaltres ens hem proposat prevenir-ho, i ho farem amb els consells del psicòleg Pere Font i l'advocat Daniel Vosseler, que respondran les preguntes d'Imma Sust, Sílvia Soler i Màrius Carol.

La mongeta del ganxet és el producte més típic de les Franqueses, i per això parlarem amb la doctora Folch de com introduir aquest i altres llegums en els nostres àpats d'estiu. A més, com que estem en l'última setmana de la temporada, repassarem els tres productes més complets dels quals hem parlat amb la doctora.
Y molt més: la farmaciola més adequada per viatjar a un destí exòtic i consells de maquillatge per aquest estiu. Tot això conduït per dos grans mestres de cerimònies. Xavi Coral i Espartac Peran.

Segueix tota l'actualitat del programa al nostre web i també al compte de Twitter.

[ Tendencias de verano y el festival "Sons del Món" con Santi Balmes, en DV ]
En: Divendres Tv3 
Tags: daniel vosseler imma sust màrius carol natxo arola pere font roger viusà santi balmes sílvia soler sons del món 
Martes, 10 de julio de 2012 • 00:00h.

Xavier Sala i MartínNo sabem si és perquè viu a cavall entre NY i Barcelona o perquè els colors de les seves jaquetes canvien constantment, però la veritat és que les classes d’economia del catedràtic Xavier Sala i Martín, no deixen ningú indiferent. La seva visió sobre la situació i gestió actual de l’economia global, converteix cadascuna de les intervencions al programa en autèntiques classes pràctiques, que ens ajuden a comprendre millor el món que ens envolta. Aquesta tarda torna al programa i volem que participeu en el debat que proposem cada dijous amb els vostres comentaris i opinions a través de Twitter i Facebook.

Avui també es compleixen 30 anys de l'entrada en vigor de la llei del divorci. Sabrem quina és la situació actual en l'aspecte legal de les separacions, amb l'advocat Daniel Vosseler.

I abans de marxar de Sant Esteve de Palautordera, us presentem Jimmy Bold, un expert en perfums que ens donarà consells sobre bones olors. I l'Espartac Peran ens ha preparat una ruta pels racons més emblemàtics d'aquesta població.

DIVENDRES, en directe, cada tarda després de "La Riera", 16:40h. a Tv3.

[ Economía práctica con Xavier Sala i Martín ]
En: Divendres Tv3 
Tags: daniel vosseler jimmy bold xavier sala martín 
Jueves, 16 de junio de 2011 • 00:30h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]