Carles VilarubíQuan fa un any de l'elecció de Sandro Rosell, entrevistem el vicepresident del Barça, Carles Vilarubí, acompanyats dels col.laboradors més barcelonistes que hem trobat: Tian Riba, Tatiana Sisquella i Màrius Carol. Són moltes les qüestions que volen plantejar-li al "vicepresi", i entre altres temes, es parlarà dels fitxatges per a la propera temporada, del projecte de la "graderia jove" del Camp Nou i de les relacions amb el Reial Madrid.

Avui també rebem el guanyador del premi Sant Jordi 2010, Ramon Solsona, que ens parlarà del seu llibre "L'home de la maleta", la història d'un home que en arribar a certa edat comença a enfrontar-se a una gran quantitat de contrastos generacionals. I d'això mateix parlarem: de com han canviat els models de família i de molts dels raonaments que deixen de ser vàlids d'una generació a una altra.

I a Guissona visitem Can Eril acompanyats del seu "petit", el músic Joan Pons. I a partir d'aquest moment, la música ja no pararà de sonar, perquè recordarem les millors cançons per a la nit de Sant Joan amb l'ajuda de Xavier Solà.

"DIVENDRES", en directe, cada tarda, després de "La Riera", a Tv3.

[ Hoy, en DV: Carles Vilarubí, Ramon Solsona y el petit de Cal Eril ]
En: Divendres Tv3 
Tags: carles vilarubí el petit de cal eril joan pons màrius carol ramon solsona tatiana sisquella tian riba xavier solà 
Miércoles, 22 de junio de 2011 • 00:30h.

Avui entrevistem al periodista Manuel Giménez, que va ser membre de la policia nacional entre els anys 1980 i 1996. És a dir, parlarem amb una persona que quan es posa a escriure novel.la negra, sap de que parla. En Manuel acaba de publicar "El asesino que oía ruidos en su cabeza". L'estrès acústic pot arribar a convertir-te en una persona dolenta, jo cada dia escolto veus dintre meu i no és molt agradable, la veritat. Per a parlar del seu llibre i de la seva experiència com a poli ens visita avui al plató de DIVENDRES.

I com cada divendres, l'Anna Llacher arriba carregada de propostes per al cap de setmana. En aquesta ocasió serà la "ruta ecològica". No sabem si serà una ruta exclusiva per a hippies o per a vegetarians, però segur que com a mínim és una proposta d'oci sà.

I els nostres col.laboradors habituals es donaran cita al plató amb l'Espartac Peran, que ja ha tornat de serrar troncs a Sant Celoni, i ens desvetllarà la pròxima localitat on anirem la setmana que ve per fer que cada dia sigui divendres.
Us deixem amb aquest video de la banda que posarà la guinda musical en el programa d'avui, El petit de Cal Eril. Si heu llegit aquest post fins aquí no us costarà res donar-li al play i escoltar la cançó, que la música engrandeix el cor i enalteix l'esperit i... (ja estan altra vegada aquestes maleïdes veus...)[ Voces de un viernes cualquiera ]

En: Divendres Tv3 
Tags: anna llacher el petit de cal eril manuel giménez 
Viernes, 6 de noviembre de 2009 • 00:09h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]