Carles VilarubíQuan fa un any de l'elecció de Sandro Rosell, entrevistem el vicepresident del Barça, Carles Vilarubí, acompanyats dels col.laboradors més barcelonistes que hem trobat: Tian Riba, Tatiana Sisquella i Màrius Carol. Són moltes les qüestions que volen plantejar-li al "vicepresi", i entre altres temes, es parlarà dels fitxatges per a la propera temporada, del projecte de la "graderia jove" del Camp Nou i de les relacions amb el Reial Madrid.

Avui també rebem el guanyador del premi Sant Jordi 2010, Ramon Solsona, que ens parlarà del seu llibre "L'home de la maleta", la història d'un home que en arribar a certa edat comença a enfrontar-se a una gran quantitat de contrastos generacionals. I d'això mateix parlarem: de com han canviat els models de família i de molts dels raonaments que deixen de ser vàlids d'una generació a una altra.

I a Guissona visitem Can Eril acompanyats del seu "petit", el músic Joan Pons. I a partir d'aquest moment, la música ja no pararà de sonar, perquè recordarem les millors cançons per a la nit de Sant Joan amb l'ajuda de Xavier Solà.

"DIVENDRES", en directe, cada tarda, després de "La Riera", a Tv3.

[ Hoy, en DV: Carles Vilarubí, Ramon Solsona y el petit de Cal Eril ]
En: Divendres Tv3 
Tags: carles vilarubí el petit de cal eril joan pons màrius carol ramon solsona tatiana sisquella tian riba xavier solà 
Miércoles, 22 de junio de 2011 • 00:30h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]