Jaime AlguersuariEl somni de molts pares és veure com els seus fills arriben a l'èxit. Al programa d'avui, parlarem de quines maneres "El teu fill pot ser un crack", un manual dirigit als pares escrit per Jaime Alguersuari, pare del jove prodigi de la Fórmula 1 amb el mateix nom. Un llibre dirigit als pares, que pretén ensenyar-los a mesurar les capacitats del seu fill per veure si podrà arribar ben amunt en les competicions esportives.

Al programa d'aquesta tarda també amenitzarem una nova tertúlia esportiva. Els últims partits del Barça han deixat el barcelonisme amb el cor en un puny, i avui es torna a jugar un partit decisiu. El F.C. Barcelona mesura les seves forces amb el Chelsea, i perdre no és una opció per als culers. Escalfarem motors de cara al partit amb Màrius Carol, Xesco Espar, Bernat Soler, Ricard Torquemada i un convidat sorpresa.

I després de la diada de Sant Jordi a la plaça Catalunya, l'equip d'exteriors es trasllada a la població de Ponts, comarca de la Noguera, on ens espera Màrius Serra i l'àvia Remei amb una recepta culinària molt especial.

En directe, a les 16:40h., cada dia fem un DIVENDRES. Amb Xavi Coral i Espartac Peran. No hi pots faltar!

[ El camino hacia el éxito se escribe en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: barça bernat soler jaime alguersuari màrius carol màrius serra ricard torquemada xesco espar 
Martes, 24 de abril de 2012 • 00:00h.

F1 - Jaime Alguersuari
Esta noche visita el plató de BFN, Jaime Alguersuari, uno de los pocos españoles que ha conseguido subirse a un coche de Fórmula 1 y no ha sido en un salón recreativo. Lo ha hecho de verdad. Además, es el piloto más joven en competir en la categoría reina del motor. Y esto es algo muy grande, no sólo porque Jaime forme parte de la historia de la Fórmula 1, sino porque conducir un cochaco con sólo 19 años, te convierte en objeto de deseo de todas las chicas de la facultad.

Además, hoy vuelve al programa el hombre que ha conseguido que cuando alguien nombre a David Copperfield pensemos: "Ah, sí, el tío del pelazo crepado". Y que cuando alguien haga referencia a Houdini digamos: "¿Houdini? ¿Eso qué es? ¿Una marca de pasta fresca?"" Si, amigos, habéis acertado, esta noche vuelve a BFN el gran Mag Lari.

Además, contaremos con la presencia del prestidigitador del humor, Berto Romero y con la primera mujer en pilotar el Fórmula 1 del chiste, Ana Morgade.

Todo esto y mucho más, a medianoche, en BFN.

En: BNyBFN laSexta 
Tags: jaime alguersuari mag lari 
Miércoles, 11 de noviembre de 2009 • 15:01h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]