Una altra vegada, el protagonisme de l’últim dimarts de programa de l’any serà per a Mònica Terribas, que ens analitzarà, des del seu original i particular punt de vista, els esdeveniments, notícies i declaracions més notoris de la darrera setmana. Aquest cop ens centrarem, sobretot, en els resultats de la jornada electoral del 20D, les declaracions dels candidats, les especulacions pel que fa a possibles pactes i, sobretot, quin és el futur immediat que es preveu a l’hora de formar un govern estable a l’Estat.

Marta Carreras, que ha estat amb el Barça a Japó, ens explicarà com s’ha viscut des de dins de l’expedició el brillant triomf barcelonista en el Mundial de Clubs.

Amb un jurat de luxe, format per Carme Ruscalleda, l'àvia Remei i Pep Nogué, explicarem els elements essencials dels àpats principals de les festes que ja s’acosten.

Després de l’actualitat, una mica de fantasia, ja que podrem entrevistar, al sofà vermell, el Mag Lari, que presenta el nou espectacle "Ozom", un homenatge als grans mags que han convertit l’il·lusionisme en un art admirat al llarg dels segles. Un art que pretén desconcertar els nostres sentits de la forma més dolça possible, de manera que el desafiament no és una lluita amb l’espectador sinó un joc entranyable que fa aflorar el nen que tots duem a dins.

També podrem entrevistar l’actor i director Jose Corbacho que el dia 31 de desembre estrenarà la pel·lícula que ha codirigit amb Juan Cruz "Incidencias". La història d’un tren que fa la ruta Barcelona-Madrid per Cap d’Any i que té una incidència al mig d’un paratge solitari. A mesura que s’acosta el canvi d’any, la inquietud comença a calar en els personatges i cada un treu el pitjor d’ell mateix.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Jose Corbacho Divendres Tv3 
Tags: incidencias jose corbacho jose corbacho y juan cruz mag lari 
Martes, 22 de diciembre de 2015 • 00:01h.

Santi Balmes
Hoy EN EL AIRE el cantante de Love Of Lesbian, Santi Balmes, viene a presentarnos su nuevo libro "La doble vida de las hadas".

A Marc Giró no le dio tiempo la semana pasada de contarnos "las cosas que las señoritas se supone que no hacen, pero si hacen" y ¡esto no puede ser María Teresa! Por eso, Marc vuelve al polígono a dejárnoslo todo clarinete.

Y el Mag Lari, viejo amigo del programa, nos ayudará a terminar la semana poligonera con un toque de magia y una sonrisa.

¿La doble vida de las hadas tiene algo que ver con el "love of lesbian"? ¿Hablarán las señoritas del internado de Suiza igual de rápido que Marc Giró? ¿Conseguirá el Mag Lari con su magia que Marc termine la sección de una vez por todas?

(Casi) Todas las respuestas el jueves 29 de enero en EN EL AIRE con Andreu Buenafuente, a partir de medianoche, en laSexta.


EN EL AIRE en: enelaireconandreubuenafuente.com

En: En El Aire laSexta 
Tags: andreu buenafuente berto romero bob pop javier coronas jorge ponce mag lari marc giró santi balmes 
Jueves, 29 de enero de 2015 • 09:59h.

Mag Lari a 'Divendres'La il.lusió s'apodera de nosaltres en el dia d'avui i la màgia inunda el plató de DIVENDRES amb la presència del gran Mag Lari, que estrena espectacle a Barcelona, "Splenda", un muntatge d'alta màgia, alhora que un tribut a Michael Jackson, que us deixarà bocabadats. Nosaltres, que podem presumir de conèixer aquest autèntic mestre de l'il.lusionisme, no només hem volgut que vingui a presentar el seu espectacle: també li hem demanat que ens ensenyi trucs de màgia, perquè puguem quedar com uns autèntics mags en les reunions familiars d'aquest Nadal.

A Sant Feliu de Llobregat, Espartac també ens ensenyarà alguns trucs, però no seran de màgia, sinó consells per millorar el nostre pessebre, ja que en aquesta localitat hi ha una gran tradició pel que fa la representació del naixement de Jesús amb miniatures. També hi haurà moda. Les últimes tendències en vestits de noces ocuparan gran part de la nostra atenció, ja que a Sant Feliu de Llobregat hi ha una agrupació d'empreses que ofereixen serveis relacionats amb el món dels enllaços matrimonials.

L'actualitat sociopolítica serà objecte d'anàlisi a la tertúlia d'avui, amb Xavier Sardà, Rafel Nadal, Ernest Folch, Anna Grau i Jordi Barbeta.

T'esperem a DIVENDRES... amb il.lusió! En directe, a les 16:40h., a Tv3.

[ Escuela de alta magia en "Divendres" con el gran Mag Lari ]
En: Divendres Tv3 
Tags: anna grau ernest folch jordi barbeta mag lari rafel nadal xavier sardà 
Miércoles, 14 de diciembre de 2011 • 00:00h.

Antonio Molero y Arturo VallsEsta noche la entrevista es como un gran trabalenguas; nos visitan los protagonistas de la serie de laSexta "BuenAgente". Por tanto, hoy los de "BuenAgente" estarán en BUENAFUENTE. Antonio Molero y Arturo Valls se sentarán en el sofá del programa para contarnos como les va con esta buena serie de humor.

Y hoy es el día anunciado para que, por fin, podamos disfrutar de lo más nuevo de Berto & The Border Boys. El grupo con más flow que ha existido jamás vuelve a la carga con nueva canción, nuevo videoclip y nuevo estilo. Esta noche no os podéis perder el nuevo tema de los autores del éxito "Me he puesto tetas".
Sigue a Berto & The Border Boys en Twitter para estar un poco más desquiciado.

Berto & The Border Boys

Y además tendremos la última aparición (y desaparición) del mago con más humor de todo el país: Mag Lari. Hoy nos trae un número espectacular como colofón de la temporada.
En laSexta2 (22:15h.) y laSexta (a medianoche).

Y el lunes: Joan Antoni Melé nos hablará de banca ética.
En: BNyBFN laSexta laSexta2 
Tags: antonio molero arturo valls berto & the border boys buenagente mag lari 
Jueves, 16 de junio de 2011 • 12:50h.

Mònica OltraEsta noche viene al programa una política valenciana que no se muerde la lengua y se ha convertido en el azote de Francisco Camps. Acude a casi todas sus intervenciones con camisetas con mensaje y intervino en el debate electoral que hicieron en Canal9 con el lema "canal9 manipula" impreso en su pecho. Ella es Mònica Oltra y con su discurso ha conseguido que el vídeo de su intervención en la televisión pública valenciana colgado en Youtube tenga más audiencia que el debate en sí. Hoy queremos conocer a esta mujer de armas tomar que es diputada en las Cortes Valencianas por la Coalició Compromís (Coalición Compromiso).

Además hoy viene a cantar uno de los fenómenos musicales del año: Pablo Alborán. El cantante malagueño ha permanecido siete semanas en el número uno de la lista de los más vendidos y su trabajo de debut ha conseguido ser Disco de Platino. Todo un hito en los tiempos que corren. Y lo ha conseguido con canciones como ésta: "Solamente tú".


Y además acabaremos la noche con la divertida forma de hacer magia del siempre elegante Mag Lari. Hoy quiere hacer un truco con unas cartas gigantes para que nadie se pierda ni un detalle.

Y mañana: Pep Torres, director del Museo de las Ideas & Inventos, y la actuación de Stormy Mondays.
En: BNyBFN laSexta laSexta2 
Tags: mag lari mònica oltra pablo alborán 
Martes, 31 de mayo de 2011 • 12:47h.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 1 / 5 ]