Pep GuardiolaAquesta setmana l'Espartac i l'equip d'exteriors del programa s'han traslladat fins a la localitat de Santpedor. En el programa d'avui repassarem la infància i la vida de Pep Guardiola de la mà de Valentí Guardiola (pare de l'entrenador del Barça). També ens acompanyarà gent propera al Pep, amb els qui viurem la relació de l'entrenador del FCB amb aquesta població on va créixer.

Com és ja habitual, a la tertúlia dels dimecres ens acompanyen Ernest Folch, Màrius Carol, Isabel-Clara Simó i Xavier Sardà, avui per parlar, entre d'altres coses, de la darrera corrida de toros que es farà a Barcelona, l'estil "Cristiano Ronaldo" i la noia de Terrassa que vol tornar 1200 euros d'ajuda a l'habitatge i no ho aconsegueix per problemes burocràtics.

I segons els experts, aquest ha estat un any extraordinari per a la verema. Amb la "sommelier" Meritxell Falgueras i l'enòleg Josep Albet i Noya hem volgut conèixer més de prop el procés del raïm per a transformar-lo en vi de la més alta qualitat.

Tot això i molt més aquesta tarda en directe a DIVENDRES, sobre les 16:40h., a Tv3.

[ Hoy en DV: la infancia y la vida de Pep Guardiola desde Santpedor ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ernest folch eudald carbonell isabel-clara simó josep albet i noya màrius carol meritxell falgueras valentí guardiola xavier sardà 
Miércoles, 21 de septiembre de 2011 • 00:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]