Eudald Carbonell
Comenzamos la semana como debe ser, por el principio. Bienvenidos al lunes.

Esta noche tenemos un invitado que sabe mucho sobre el principio: el prehistoriador, arqueólogo, antropólogo, geólogo y paleontólogo Eudald Carbonell.

David Broncano tan aficionado a los lunes estará hoy también con nosotros y con alguna de sus movidas locas. Esperemos que esta vez Andreu no quede lesionado.

Y el fantástico directo de Marcos Cao. Un regalo.

Todo esto y más, como siempre en LATE MOTIV de Andreu Buenafuente, el lunes 19 de diciembre de 2016 a partir de las 23:00h. en #0 de Movistar+.

LATE MOTIV en: latemotiv.com

En: Late Motiv #0 
Tags: andreu buenafuente david broncano eudald carbonell marcos cao 
Viernes, 16 de diciembre de 2016 • 11:12h.

Eudald CarbonellEsta noche EN EL AIRE, nos visita Eduald Carbonell, arqueólogo, antropólogo y paleontólogo de renombre internacional... para los cinéfilos, el Indiana Jones español. Marc Giró, nuestro detallista particular, nos dará consejos para sobrellevar con elegancia un tema difícil de sobrellevar: las dietas.

También tendremos ración de de "Qué grande es la red" y por supuesto, a todos nuestros chicos y chica haciendo el indio, como cada noche.

¿Lograremos encontrar el arca perdida en nuestro plató? ¿Respirará Marc Giró entre frase y frase? ¿Será tan grande la red como la pintamos? ¿O con la compra de Whastapp por Facebook, se habrá empequeñecido?

Todas las respuestas esta noche del martes, a partir de las 00:15h. en laSexta con Andreu Buenafuente.

EN EL AIRE en:
enelaireconandreubuenafuente.com | @EnElAireAB | @ElTerrat
@BobPopENELAIRE | @laSextaTv | Facebook | Instagram | Vine

En: En El Aire laSexta 
Tags: andreu buenafuente eudald carbonell marc giró 
Jueves, 27 de febrero de 2014 • 01:00h.

T de Teatre presenten "Delicades" a "Divendres"Avui, a DIVENDRES, celebrarem els 20 anys als escenaris de les T de Teatre, amb les actrius Àgata Roca, Mamen Duch, Marta Pérez i Carme Pla. La companyia teatral sempre ha tingut present l'humor com una constant en la seva trajectòria, una manera molt personal de mirar la realitat que les ha tornat a unir per explicar "Delicades", el nou espectacle on viurem diverses històries en aparença sense connexió, però que configuren un univers molt especial.

Ens acomiadem aquesta tarda de Mollet del Vallès, localitat que ens ha acollit durant tota aquesta setmana, no sense abans fer un recorregut turístic pels seus llocs més emblemàtics amb Oriol Fort, director del Centre d'Estudis Molletans i exregidor de Cultura. I amb l'arqueòleg Eudald Carbonell, farem un viatge en el temps, que ens portarà a la prehistòria per parlar del Menhir de Mollet.

Com ja és habitual els dijous, no faltarem a la classe d'economia del professor Xavier Sala i Martín, indispensable per entendre què està passant avui dia al món de les finances i quin és el futur dels nostres diners.

I demà, tertúlia de "La Riera" i celebrem el nostre programa número 500!!!

[ T de Teatre presentan "Delicadas" en "Divendres", 16:40h. en Tv3 ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ágata roca carme pla eudald carbonell mamen duch marta pérez oriol fort t de teatre xavier sala martín 
Jueves, 9 de febrero de 2012 • 00:00h.

Ramon VilaAquesta tarda repassarem la setmana de "La Riera" amb els nostres tertulians habituals: el David Balaguer, l'àvia Remei, l'Enric Majó, l'Ana Boadas i en Pere Mas. Avui tenim de convidat l'actor Ramon Vila, el Ricard Pereira. Hi parlarem de la seva família i de la seva situació, ara que el seu projecte personal, Can Sureda, ha plegat veles... També tindrem en compte altres aconteixements de la setmana i parlarem de l'Olga, que ha demostrat que és una bona peça, i de l'Ona, que tampoc no es queda curta. La baralla entre el Claudi i l'Ernest ha trencat la família? I és clar, parlarem de la Lídia, una de les grans protagonistes de la setmana.

També parlarem de la tornada del programa "Sota Terra" amb el Fermí Fernandes i l'arqueòleg Eudald Carbonell.

I amb en el Jordi Pallarès, el nostre entrenador personal, aprendrem la manera de mantenir els nostres músculs en perfecte estat d'elasticitat, gràcies a estiraments que tots podem fer a casa fàcilment.

Us hi esperem com cada tarda en directe, a les 16:40h. a Tv3.

[ Tertulia de "La Riera" en "Divendres" con el actor Ramon Vila ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer enric majó eudald carbonell fermí fernandes jordi pallarès la riera pere mas ramon vila 
Viernes, 20 de enero de 2012 • 00:00h.

Sergi MateuTorna a ser divendres i torna la tertúlia de "La Riera" al nostre programa, amb David Balaguer, l'Àvia Remei, Enric Majó, Ana Boadas i Pere Mas. Avui tenim de convidat l'Albert Flaquer (l'actor Sergi Mateu). Amb ell parlarem de les noves aficions del seu personatge, que ha passat tota la setmana buscant noves activitats d'oci, per fer i compartir amb la seva dona, la Núria. També analitzarem aquesta nova aliança Lídia-Judit que desespera al seu ex comú, el Claudi, i ens fixarem en la cuina: un bon cuiner neix o es fa?

A partir de la publicació del seu últim llibre "El catalanisme evolutiu", avui també entrevistarem el cèlebre arqueòleg Eudald Carbonell, l'Indiana Jones català.

La festa dels súpers arriba aquest cap de setmana a la vintena edició i volem conèixer tots els detalls de l'edició d'enguany. Què hi haurà? On és? Qui actuarà?

Aquesta tarda, en directe, fem un DIVENDRES a Tv3. 16:40h.

[ Albert Flaquer sale de la ficción de "La Riera" y visita "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer enric majó eudald carbonell la riera pere mas 
Viernes, 21 de octubre de 2011 • 00:00h.

1 | 2 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 1 / 2 ]