Leopoldo AbadíaCada dijous parlem d'economia a DV, i avui hem plantejat una taula de debat per abordar el tema de la crisi, encara que aquesta vegada ens allunyem d'una perspectiva macroeconòmica. En aquesta ocasió, ens centrarem en la manera com la crisi afecta directament la nostra butxaca, amb dos economistes que han donat el seu suport al moviment dels indignats: Arcadi Oliveras i Miren Etxezarreta, i també amb Leopoldo Abadía, professor, escriptor i analista de la situació de la crisi econòmica global, autor del cèlebre llibre "La crisis ninja". Intentarem esbrinar, al seu costat, la incidència real que ha tingut el moviment del 15M, en la resolució dels problemes financers que travessa el nostre país.

És el nostre últim dia a Santpedor i ens hem volgut acomiadar d'aquesta magnífica localitat... a cop d'espasa. Reviurem les millors lluites d'espadatxins de la història del cinema, al costat d'Eduard Vicente i els membres del Club d'Esgrima Antiga de Santpedor.

I avui és també l'últim dia de l'estiu, així que hem cridat el meteoròleg Dani Ramírez, que ens farà un resum del temps que ens espera aquesta tardor.

Si tu vols, avui també pot ser DIVENDRES, 16:40h. a Tv3.

[ Arcadi Oliveras, Miren Etxezarreta y Leopoldo Abadía, economistas indignados, hoy en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: arcadi oliveras dani ramírez eduard vicente leopoldo abadía miren etxezarreta 
Jueves, 22 de septiembre de 2011 • 00:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]