Arcadi OliveresLa complicada situació que travessa l'economia ha estat moltes vegades motiu de diàleg i debat al magazín DIVENDRES. Avui parlarem de la crisi i dels camins alternatius cap a una possible regeneració de la malmesa economia espanyola i europea, amb dos dels economistes més lúcids del nostre país, i participants actius mitjançant diferents xerrades i conferències en el moviment dels "indignats": Miren Etxezarreta, catedràtica d'Economia Aplicada de la Universitat de Barcelona i doctora per la London School of Economics, i Arcadi Oliveres, professor de la UAB, expert en comerç internacional, deute extern i economia de defensa.

Fa uns quants dies també que no parem de rebre missatges d'amor dels nostres espectadors. El concurs "Catalunya s'estima" és tot un èxit, així que avui dedicarem la nostra tertúlia a parlar de l'amor. Creieu que ens estem tornant cada vegada una mica menys romàntics? En parlarem amb Màrius Carol, Imma Sust, Sílvia Soler, Ana Boadas i Pere Mas.

I des de Caldes de Malavella descobrirem el poder nutritiu de l'aigua amb gas i farem un recorregut per la història dels balnearis, amb l'historiador Josep M. Solé i Sabaté.

Us esperem a tots en directe a les 16:40h. a Tv3, i també a tots els fans de Bruce Springsteen. Busquem el fan català número 1 del Boss!

[ Los economistas Arcadi Oliveres y Miren Etxezarreta, en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas arcadi oliveres imma sust josep maria solé i sabaté màrius carol miren etxezarreta pere mas sílvia soler 
Martes, 17 de abril de 2012 • 00:00h.

Leopoldo AbadíaCada dijous parlem d'economia a DV, i avui hem plantejat una taula de debat per abordar el tema de la crisi, encara que aquesta vegada ens allunyem d'una perspectiva macroeconòmica. En aquesta ocasió, ens centrarem en la manera com la crisi afecta directament la nostra butxaca, amb dos economistes que han donat el seu suport al moviment dels indignats: Arcadi Oliveras i Miren Etxezarreta, i també amb Leopoldo Abadía, professor, escriptor i analista de la situació de la crisi econòmica global, autor del cèlebre llibre "La crisis ninja". Intentarem esbrinar, al seu costat, la incidència real que ha tingut el moviment del 15M, en la resolució dels problemes financers que travessa el nostre país.

És el nostre últim dia a Santpedor i ens hem volgut acomiadar d'aquesta magnífica localitat... a cop d'espasa. Reviurem les millors lluites d'espadatxins de la història del cinema, al costat d'Eduard Vicente i els membres del Club d'Esgrima Antiga de Santpedor.

I avui és també l'últim dia de l'estiu, així que hem cridat el meteoròleg Dani Ramírez, que ens farà un resum del temps que ens espera aquesta tardor.

Si tu vols, avui també pot ser DIVENDRES, 16:40h. a Tv3.

[ Arcadi Oliveras, Miren Etxezarreta y Leopoldo Abadía, economistas indignados, hoy en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: arcadi oliveras dani ramírez eduard vicente leopoldo abadía miren etxezarreta 
Jueves, 22 de septiembre de 2011 • 00:00h.

Francesc SanuyEn el programa d'avui reunim una taula d'economistes per analitzar la difícil situació actual i la proposta d'augmentar l'edat de jubilació. Ens acompanyen per parlar d'aquest tema el catedràtic d'Economia Financera Oriol Amat, l'economista Miren Etxezarreta i Francesc Sanuy.

Durant el nostre últim dia a Ripoll, la Virtu de Turisme ens recomana el que no ens podem perdre si anem a passar un cap de setmana a aquesta localitat. A Ripoll també descobrim els models de pistoles que es van fabricar durant els segles XVII i XVIII i es van exportar arreu del món.

I tornarem als anys 30 per veure com era la moda d'aquella época, i de pas, donar-vos consells d'estilisme per participar com a extres en el rodatge de la pel.licula "Macià contra Companys". 16:30h. a Tv3.

[ DV analiza la propuesta de aumentar la edad de jubilación ]

En: Divendres Tv3 
Tags: francesc sanuy miren etxezarreta oriol amat 
Jueves, 27 de enero de 2011 • 00:16h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]