'Mal Martínez'
L'Antoni Bassas ens donarà la seva visió dels temes més comentats durant els últims dies i ens explicarà algunes de les anècdotes i vivències viscudes.

Obrirem una altra vegada la sobretaula "A cor obert", que repassarà les notícies de caràcter social que han suscitat més interès en els espectadors del nostre país durant la setmana. Ens acompanyaran: MariJo Jordan, Carles Cortina, Ana Boadas i, aquesta setmana, també comptarem amb la presència de Coco Comín, que ens presentarà el seu nou espectacle "Moustache", un musical ambientat en el Londres de principis del sXX, i amb Marc Martinez, que torna a pujar a l'escenari del Teatre del Raval amb "Mal Martinez: Humor i Hòsties”, per explicar la seva veritable història.

També tindrem una estona per parlar del "Fora de sèrie" d'aquesta setmana amb el seu director Agustí Esteve. En la nova entrega, la periodista Àngels Barceló entrevistarà al polític Íñigo Errejón.

Amb Àngel Lacalle parlarem del disc de La Marató de TV3 d'enguany. Justament aquest dijous es posa a la venda "la banda sonora original de les emocions i sentiments d'un país".

DIVENDRES, amb Helena García Melero i Espartac Peran, cada tarda a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: agustí esteve carles cortina coco comín marc martínez marijo jordan 
Jueves, 1 de diciembre de 2016 • 00:06h.

'Divendres'
"La setmana del Bassas": l'Antoni ens donarà la seva visió dels temes més comentats durant els últims dies i ens explicarà algunes de les anècdotes i vivències viscudes de l'actualitat.

Obrirem una altra vegada la sobretaula "A cor obert", que repassarà les notícies de caire social que més interès han suscitat en els espectadors del nostre país durant la setmana. Ens acompanyaran: MariJo Jordan, Carles Cortina, Ana Boadas i, aquesta setmana, també comptarem amb la presència de Judith Càlix i Rosa Gordillo, autores del llibre "Quan anàvem a les monges", una mirada tendra i nostàlgica a una part molt important de la teva vida.

També ens acompanyaran Emilio Gutiérrez Caba i Àngel Llàcer que ens parlaran de la peça teatral "Relato de un náufrago", basada en una obra de Gabriel García Márquez. Tracta la història d'un nàufrag que va esdevenir heroi nacional i milionari primer, i menyspreat i menystingut després, fins a l'oblit.

Amb Màrius Serra descobrirem els mots propis de Sant Gregori i parlarem de Miquel Martí i Pol, que va visitar moltes vegades Sant Gregori i es va establir un vincle amb la població i amb la seva gent fins al punt que la biblioteca porta el seu nom. Aprofitarem també per anunciar la població que visitarem la setmana que ve i n'avançarem alguns dels continguts principals.​

DIVENDRES, amb Helena García Melero i Espartac Peran, cada tarda a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas àngel llàcer carles cortina emilio gutiérrez caba espartac peran judith càlix marijo jordan rosa gordillo 
Jueves, 17 de noviembre de 2016 • 00:02h.

DivendresEl meu pare va començar a fumar als dotze anys. El meu avi, al poble, una nit havent sopat, li va dir: "Ja va sent hora que et facis un home". I li va donar el seu primer Ducados. Anys després, recordo que el metge li va recomanar al meu pare deixar de fumar. No tenia cap afecció, però li va fer cas igualment. Mentrestant, el meu avi seguia al poble, donant-li al vici del tabac i del dòmino, fins al final dels seus dies. Va morir amb més de 90 anys. Segons les estadístiques, el tabac i l'alcohol provoquen actualment el 50% de les hospitalitzacions. A Dinamarca apugen el preu de la llet, el formatge i la carn, perquè els atribueixen nefastes conseqüències per a la salut. El que abans es considerava "un plaer" avui pot matar-nos. Estem canviant el nostre concepte de "viure bé"? Ho debatrem en la tertúlia d'avui, al costat de Sílvia Soler, Imma Sust, Ana Boadas, Jose Corbacho, Màrius Carol i Luis Racionero.

També tindrem l'oportunitat de conèixer algunes veritats sobre els actes oficials del govern. Parlem de la paraula "protocol", i aquesta tarda entrevistarem algú que en sap molt, d'això, l'expert Carles Cortina.

Des de Cardona, seguirem els consells nutricionals de la doctora Montse Folch i passarem una nit en una habitació del castell de Cardona, en la qual, segons expliquen, viu un fantasma.

I demà actua en el Liceu, però avui ho farà a l'escenari de DIVENDRES. Antonio Orozco ens porta un avanç de nou disc i nova gira amb el tema "No hay más".DIVENDRES, en directe a les 16:40h. a Tv3.

[ Antonio Orozco y reflexiones sobre "la buena vida" en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas antonio orozco carles cortina imma sust jose corbacho luis racionero màrius carol montse folch sílvia soler 
Martes, 11 de octubre de 2011 • 00:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]