Carme RuscalledaAquesta setmana ens hem traslladat fins a Sant Pol de Mar, la localitat número 90 en el periple d'Espartac Peran al voltant de Catalunya. Molta gent ens diu que algun dia se'ns acabaran les poblacions, però la veritat és que encara n'hi ha centenars esperant-nos que passem per descobrir alguna història o algun personatge. Durant la nostra estada a Sant Pol de Mar en el dia d'avui, no podíem deixar l'oportunitat d'oferir un petit homenatge a una de les cuineres de major prestigi del nostre país, i gran amiga del programa: Carme Ruscalleda, nascuda en aquest municipi de la comarca del Maresme. Passarem una tarda amb ella, repassant la seva vida al costat del seu marit i el seu fill, i amb algun convidat sorpresa.

Aquesta tarda també ens hem proposat repassar la vida del Comte Arnau, al voltant del qual plana una magnífica llegenda. Ho farem al costat de l'actor que interpreta el paper de Comte Arnau al Teatre Nacional: Ernest Villegas. Per descomptat, sempre contrastant realitat i ficció sota la saviesa de l'historiador Josep Maria Solé i Sabaté.

I atents a la tertúlia dels dimecres. Avui reunim Ernest Folch, Xavier Sardà, Manel Cuyàs, Marina Llansana i el catedràtic d'economia Germà Bel per explicar en què consisteix el Corredor del Mediterrani.

Us esperem aquesta tarda en directe, cap a les 16:40h., a TV3.

[ Una tarde con Carme Ruscalleda y Ernest Villegas en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: carme ruscalleda ernest folch ernest villegas germà bel josep maria solé i sabaté manel cuyàs marina llansana xavier sardà 
Miércoles, 19 de octubre de 2011 • 00:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]