Àlex RoviraCom podem sobreviure a la crisi? Quina actitud hem d'adoptar? Tres savis ho han analitzat per nosaltres, i avui ens orientaran: Sebastià Serrano catedràtic de lingüística general i teoria de la comunicació, ha publicat diversos estudis sobre semiòtica, lingüística general, poètica, filosofia i teoria de la ciència. Àlex Rovira, un dels majors experts en psicologia del lideratge a nivell mundial i Francesc Torralba, doctor en filosofia y doctor en teologia.

També obrirem consultori sobre l'aparell digestiu, amb el doctor Fermín Mearín, director del Servei de l'Aparell Digestiu de la Clínica Teknon, que resoldrà els dubtes dels nostres espectadors.

I aquesta setmana ens hem traslladat a la localitat de El Prat de Llobregat. Parlem de la importància del seu aeroport i també d'algunes anècdotes poc conegudes i molt curioses d'aquesta infraestructura, a càrrec d'un dels homes que més ho coneix: Germà Bel.

Amb la doctora Folch ho sabrem tot sobre les carxofes de El Prat, i ens ajudarà a saber el paper de la verdura en la dieta estiuenca. Això en el context del Parc Agrari de El Prat, del qual parlarem i sabrem quin impacte podria tenir-hi el projecte Eurovegas.

Us hi esperem en directe, després de "La Riera", a Tv3.

Foto: Diez-Solano

[ Tertulia en "Divendres": Sobrevivir a la crisis ]
En: Divendres Tv3 
Tags: àlex rovira doctora folch fermín mearín francesc torralba germà bel sebastià serrano 
Martes, 19 de junio de 2012 • 00:00h.

Carme RuscalledaAquesta setmana ens hem traslladat fins a Sant Pol de Mar, la localitat número 90 en el periple d'Espartac Peran al voltant de Catalunya. Molta gent ens diu que algun dia se'ns acabaran les poblacions, però la veritat és que encara n'hi ha centenars esperant-nos que passem per descobrir alguna història o algun personatge. Durant la nostra estada a Sant Pol de Mar en el dia d'avui, no podíem deixar l'oportunitat d'oferir un petit homenatge a una de les cuineres de major prestigi del nostre país, i gran amiga del programa: Carme Ruscalleda, nascuda en aquest municipi de la comarca del Maresme. Passarem una tarda amb ella, repassant la seva vida al costat del seu marit i el seu fill, i amb algun convidat sorpresa.

Aquesta tarda també ens hem proposat repassar la vida del Comte Arnau, al voltant del qual plana una magnífica llegenda. Ho farem al costat de l'actor que interpreta el paper de Comte Arnau al Teatre Nacional: Ernest Villegas. Per descomptat, sempre contrastant realitat i ficció sota la saviesa de l'historiador Josep Maria Solé i Sabaté.

I atents a la tertúlia dels dimecres. Avui reunim Ernest Folch, Xavier Sardà, Manel Cuyàs, Marina Llansana i el catedràtic d'economia Germà Bel per explicar en què consisteix el Corredor del Mediterrani.

Us esperem aquesta tarda en directe, cap a les 16:40h., a TV3.

[ Una tarde con Carme Ruscalleda y Ernest Villegas en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: carme ruscalleda ernest folch ernest villegas germà bel josep maria solé i sabaté manel cuyàs marina llansana xavier sardà 
Miércoles, 19 de octubre de 2011 • 00:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]