Jaume BalagueróL'horror ens envolta. Vivim amb por, això és així. Però, per què no tots tenim aprensió cap a les mateixes coses? Quin és el mecanisme de la psique humana que ens posa alerta en determinades situacions? No convertirem la tertúlia d'aquesta tarda en una sessió d'espiritisme, però us assegurem que passareu molta, molta por al costat de Sílvia Soler, Imma Sust, Jose Corbacho, Màrius Carol i el director de cinema de terror Jaume Balagueró. Aquest últim, un expert a infondre terrors fílmics al llarg de la seva dilatada trajectòria com a director de cinema de gènere. Al costat de Balagueró, aprofundirem en els terrors ancestrals de l'individu, i parlarem de la seva darrera pel·li, "Mientras duermes".

Al programa d'avui també coneixerem una mica millor la vida del tenista Rafa Nadal. Tindrem amb nosaltres una persona que el coneix molt bé, el periodista John Carlin, que tot just ara presenta la biografia "Rafa, la meva història". També ens acompanyarà tot un expert en esport i superació personal, l'entrenador Xesco Espar.

I al costat de la Dra. Folch obrirem el nostre consultori de nutrició, avui centrat en l'alimentació per a dones embarassades. Espartac Peran ens presentarà, des de la localitat de Santa Pau, Juti Gusi, un senyor a qui la llet d'euga va salvar la vida. Coneixerem la seva història.

DIVENDRES. Estem amb tu cada tarda, en directe, cap a les 16:40h., a Tv3.

[ Jaume Balagueró: terror en la tertulia de "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: doctora folch imma sust jaume balagueró john carlin jose corbacho juti gusi màrius carol rafa nadal sílvia soler xesco espar 
Martes, 25 de octubre de 2011 • 00:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]