Maruja TorresLlegim al blog de Maruja Torres que l'escriptora "va abandonar la seva indiferència per Egipte quan va dipositar al país dels faraons les cendres del seu benestimat col.lega Terenci Moix". I ha de ser ben cert, ja que Maruja se submergeix al Nil fins al coll, una vegada més dins la pell de la periodista-detectiu Diana Dial, per escriure "Sense entranyes", una satírica intriga amb l'enigmàtic Egipte com a teló de fons, on trobem un cadàver momificat i quinze suspitosos ni més ni menys. L'escriptora va estar diversos dies al Caire per promocionar la novel·la, i avui ens explicarà en primera persona la repercussió del seu nou llibre, a més de participar a la tertúlia d'actualitat al costat d'Ernest Folch, Xavier Sardà i Rafael Nadal.

I si alguna vegada heu sentit l'eslògan "Ponts, parada i fonda", sapigueu que expressa la vocació del poble de Ponts com a lloc d'acolliment per als viatgers. Avui coneixerem el motiu d'aquesta expressió i repassarem amb Josep Maria Solé i Sabaté la història dels llocs de "parada i fonda" més emblemàtics de Catalunya.

I per acabar, no us perdeu l'entrevista de Xavi Coral i Tian Riba al polèmic escriptor peruà Jaime Bayly, que passa pel plató de DIVENDRES aprofitant un viatge al nostre país amb motiu de la promoció del seu nou treball literari, "Morirás mañana".

Som el magazín DIVENDRES. En directe cada tarda, a les 16:40h., a Tv3.

[ Tertulia de actualidad en "Divendres", con la escritora Maruja Torres ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ernest folch jaime bayly josep maria solé i sabaté maruja torres rafa nadal tian riba xavier sardà 
Miércoles, 25 de abril de 2012 • 00:00h.

DivendresHa tornat la moda de la costura. I a Vallirana en podem trobar un exemple amb els tallers de costura per adults i per nens que es porten a terme des de la Masía Molí de Can Batlle. La Carme, dissenyadora i professora de costura, ens ensenyarà aquesta tarda, amb la col.laboració de l'àvia Remei, els trucs bàsics de costura, tant per arreglar-nos peces de roba a casa (escurçar pantalons, cosir un botó, arreglar una cremallera, etc), com per renovar peces antigues del nostre armari amb petits trucs de costurera.

Aquest tema ens portarà a reflexionar sobre la moda i la imatge. Fins a quin punt el culte a la imatge personal es pot acabar convertint en una esclavitud? Com pot afectar els nens, créixer en una societat sovint massa pendent de paràmetres estètics? En parlem amb el psiquiatre Augusto Cury a partir del seu últim llibre, "La dictadura de la belleza y la revolución de las mujeres".

El projecte Eurovegas i el tercer volum de "Les memòries de Jordi Pujol" arriba a la taula d'actualitat dels dimecres. En parlarem amb Ernest Folch, Marina Llansana, Xavier Sardà, Rafa Nadal i Manel Cuyàs, autor del llibre.

DIVENDRES, el magazín de les tardes de Tv3. Cada dia en directe, després de "La Riera".

[ Tertulia de actualidad, botones y los límites de la imagen, hoy en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: augusto cury ernest folch jordi pujol manel cuyàs marina llansana rafa nadal xavier sardà 
Miércoles, 22 de febrero de 2012 • 00:00h.

Jaume BalagueróL'horror ens envolta. Vivim amb por, això és així. Però, per què no tots tenim aprensió cap a les mateixes coses? Quin és el mecanisme de la psique humana que ens posa alerta en determinades situacions? No convertirem la tertúlia d'aquesta tarda en una sessió d'espiritisme, però us assegurem que passareu molta, molta por al costat de Sílvia Soler, Imma Sust, Jose Corbacho, Màrius Carol i el director de cinema de terror Jaume Balagueró. Aquest últim, un expert a infondre terrors fílmics al llarg de la seva dilatada trajectòria com a director de cinema de gènere. Al costat de Balagueró, aprofundirem en els terrors ancestrals de l'individu, i parlarem de la seva darrera pel·li, "Mientras duermes".

Al programa d'avui també coneixerem una mica millor la vida del tenista Rafa Nadal. Tindrem amb nosaltres una persona que el coneix molt bé, el periodista John Carlin, que tot just ara presenta la biografia "Rafa, la meva història". També ens acompanyarà tot un expert en esport i superació personal, l'entrenador Xesco Espar.

I al costat de la Dra. Folch obrirem el nostre consultori de nutrició, avui centrat en l'alimentació per a dones embarassades. Espartac Peran ens presentarà, des de la localitat de Santa Pau, Juti Gusi, un senyor a qui la llet d'euga va salvar la vida. Coneixerem la seva història.

DIVENDRES. Estem amb tu cada tarda, en directe, cap a les 16:40h., a Tv3.

[ Jaume Balagueró: terror en la tertulia de "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: doctora folch imma sust jaume balagueró john carlin jose corbacho juti gusi màrius carol rafa nadal sílvia soler xesco espar 
Martes, 25 de octubre de 2011 • 00:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]